IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2008, 09:27   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sapık Operacının Sinsi Tuzağı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tecavüzcü operacının yankıları sürüyor. Sapığın bütün kurbanlarına aynı yöntemle yaklaştığı anlaşıldı

Ankara'da küçük yaşta 10 kıza tecavüz eden ödüllü sanatçı sapık Şahin Ö, mağdurlar tarafından gözlerinden ve vücut yapısından teşhis edildi.

AVUKAT SAVUNMADI

Arkadaşları tarafından gelecek vaat eden bir sanatçı olduğu belirtilen Şahin Ö. askere gitmeden önce son olarak William Shakespeare'nin ünlü 'Macbeth' oyununda sahne almıştı. Emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermekten çekinen kasklı sapığın avukatının da savunmasını yapmaktan vazgeçtiği belirtildi.

SU İÇME BAHANESİ

Sevgilisine de tecavüz ettiği belirtilen Şahin Ö'nün, 10 çocuğa aynı metodla cinsel saldırıda bulunduğu anlaşıldı. Kasklı sapığın seçtiği küçük kızları motosikletiyle takip edip su içme bahanesiyle evlerine gittiği ve küçük kızların kapının kilidini kaç kez çevirdiklerine bakarak içerde başka birinin olup olmadığını anladığı, daha sonra da zorla içeri girdiği tespit edildi.

TELEVİZYONUN SESİNİ AÇMIŞ

Tecavüz ederken mağdurların feryatlarının duyulmaması için televizyonun sesini açtığı ya da elektrik süpürgesini çalıştırdığı öğrenilen sapığın kızların ellerini, ağzını ve boynunu koli bandı ile bantladığı ifade edildi.

BABA EMEKLİ POLİS MÜDÜRÜ

Gasp Büro Amirliği ekiplerinin Şahin Ö.'nün motorundaki parmak iziyle evlerdeki televizyon kumandaları üzerindeki parmak izini karşılaştırıp olayları aydınlattığı öğrenildi. Haberin medyada yer alması üzerine Ankara'da savcılığa yeni başvuruların olduğu belirtilirken, polis de Şahin Ö'nün İstanbul'da daha önce meydana gelen ve faili meçhul kalan 7 çocuk tacizi olayının da zanlısı olup olmadığını araştırıyor. Bu arada sapık Şahin Ö'nün daha önce de birkaç cinsel taciz olayına karıştığı, babasının emekli emniyet müdürü olması sebebiyle tacizle ilgili eylemlerin üzerine gidilmediği iddia edildi.

ARKADAŞLARI ŞAŞKINA DÖNDÜ

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOBALE) ödüllü tenorlarından olan Şahin Ö'nün 'kasklı sapık' çıkması okul arkadaşlarını da şoke etti. İDOBALE Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, Şahin Ö.'nün güçlü bir ses yapısına sahip olduğunu belirterek, “Bu olay yaşanmasaydı beş yıl içinde olağanüstü bir kariyer yapabilirdi” dedi.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmen “Çok üzücü ve yaralayıcı bir şey. Sanatçı olarak anılmasından bile utanç duyuyorum” dedi. Gökmen, Şahin Ö'yü sahnede izlemediğini, uzaktan tanıdığını belirterek “Askerlik görevini yaptığı için de şu anda kadrolu sanatçı değil” diye konuştu.


Kaynak: internethaber.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Ekim 2008, 13:58   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sapık Operacının Sinsi Tuzağı




Savunmak adına sarf ettiği sözler onun ne kadar aşağılık birisi olduğunun delili zaten. Özrü kabahatinden beter misali. İster opera sanatçısı ol ister yazar, insan olamadıktan sonra neye yarar ?

 

 

Etiketler
operacının, sapık, sinsi, tuzağı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sinsi Bir Hastalık: Osteomalazi AngeL Sağlık Köşesi 0 29 Eylül 2014 11:28
Facebook'tan sinsi hamle! Pargali Facebook Haberleri 0 31 Mart 2012 10:35
Facebook'tan sinsi hamle! Deep Facebook Haberleri 0 28 Mart 2012 16:01
Dün Gece Sinsi Sinsi Yaklaşan Bir Gölge Gibi Sarmaladı Yokluğun Beni... Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Eylül 2010 14:09