IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2006, 15:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Okul Kaydı biLe İnternetten





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İlköğretim okullarına 1 Haziran 2006'da başlayacak kayıtlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Adana'da internet üzerinden alınacak.

Projeyle, ilköğretim okuluna kayıt yaptıracak çocukların isimleri, ikametlerinin okula yakınlığına göre belirlenerek, internetten ilan edilecek. Projenin teknik altyapısını yürüten Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Nizami Aktürk, e-devlet uygulamalarının gün geçtikçe yaygınlaştığını belirterek, bu konuda MEB ile İçişleri Bakanlığı'nın Mernis sisteminde önemli bir veri bankası oluştuğunu anlattı.

Aktürk, projenin İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Adana'da, Haziran 2006'da başlayacak kayıtlarda pilot olarak uygulanacağını bildirerek, projede, e-devlet uygulamasında elde edilen verilerin yanı sıra, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kayıtlarını da esas alacaklarını söyledi.

İnternetten kayıt uygulaması için özel bir bilgisayar programı oluşturduklarını söyleyen Aktürk, buna göre bir hanede ikamet eden çocukların TC kimlik numaralarıyla ikametlerine en yakın okulun eşleştirileceğini ve o okula kayıt yaptıracak çocukların listesinin internetten ilan edileceğini anlattı. Aktürk, şöyle konuştu:
''Veli çocuğunun ismini internette gördükten sonra yapacağı tek şey, o okula gidip ön kayıt yaptırmak. Okullar açılmadan önce de istenen evrakı götürüp teslim edecek. Kayıt yapmak için para istenen dönem bitecek. Okul müdürü, çocuğun ismi listede yer aldığı için kaydını yapmak zorunda kalacak.''

Aktürk, etrafında yerleşim yeri bulunmayan, şehir merkezlerinde iş ve alışveriş merkezi yakınlarındaki okullar ile birbirine çok yakın okullara kayıtlar için genel kurallar belirleneceğini, bunun yanı sıra il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin kurallar koyacaklarını kaydetti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Nisan 2006, 16:09   #2
PuSAt
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Okul Kaydı biLe İnternetten




2006 yılındayız bu tur seyler belii başlı ıllerde yaygınlasmaya basladı ornek olarak bır suru okul var ıster duz ıster meslek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazark liseler duz liseler veya belii tanınmıs liseleri yazarsaniz okul sıtelerınde neler var neler bızım okula kamera koymuslar dıyorum ne ıse yarıyor evden bır baktım okul canlı yayında mubarek meslek liseleri veya erkan avcı avcılar haydar akın meslek yazarsanız bakabılırsınız egıtım sınır tanımıyor ve teknoloji gelişiyor gün geçtıkce hayırlısı bekleyelım daha neler cıkacaktır

 

Alt 12 Nisan 2006, 16:39   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Okul Kaydı biLe İnternetten




En Guzeli Oldu Valla...

 

 

Etiketler
bile, internetten, kaydi, kaydı, okul, İnternetten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
|Sohbet Siteleri İçin Seo Paketi |Dizin Kaydı | Backlink | Makale Tanıtım | Zd Kaydı| BayMankeN Diğer Dizinler 0 10 Kasım 2012 03:12
Gülşah bile bile ölüme gitti Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:02