IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2008, 16:01   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
...Ve kıyamet fİnalde koptu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bugüne kadar jüri üyeleri arasındaki atışmalarla gündeme gelen “Popstar Alaturka”nın final gecesinde, jüri üyesi Bülent Ersoy ile Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre arasında misafirlerine ayrılan yer yüzünden kavga çıktı

YEDİ sezondur ekrana gelen “Popstar Alaturka”nın final gecesinde yer kavgası yaşandı. Bülent Ersoy canlı yayında yerinden kalkıp Sevim Emre’nin oturduğu yere doğru, “Bunlar buradan kalkacak, benim misafirlerim oturacak” diye bağırınca ortalık karıştı. Bunun üzerine Emre, “Geç yerine çirkef” diye bağırdı. Olaya Orhan Gencebay da karıştı ve gerginlik yarışma boyunca sürdü. İki sanatçı neşe içinde başladıkları programa yüzü asık olarak devam etti.

Finalde yer kavgası

‘Popstar Alaturka’nın final bölümünde, Bülent Ersoy misafirlerini yerinden kaldırdığı için Sevim Emre ile kavga etti. Olaya Orhan Gencebay da karışınca gerginlik yarışma boyunca sürdü

Popstar Alaturka’nın önceki gece yapılan final bölümünde jüri ve SMS oylarının yüzde 40.4’ünü alan Hüseyin Albayrak adlı yarışmacı birinci oldu.
Final gecesinde Orhan Gencebay unutulmaz şarkılarını seslendirirken, Anadolu Ateşi’nin yaptıkları gösteriler geceye renk kattı. Popstar Alaturka’nın önceki gece yapılan final bölümünde ortalık karıştı ve yer kavgası çıktı.
Yarışmacıların Orhan Gencebay şarkıları söyledikleri programda, jüri üyeleri Bülent Ersoy ile Orhan Gencebay arasında gergin anlar yaşadı.

‘Geç yerine çirkef’
Bülent Ersoy canlı yayında yerinden kalkarak Sevim Emre’nin oturduğu yere doğru gitti ve “Bunlar buradan kalkacak benim misafirlerim oturacak” diye bağırınca ortalık karıştı. Gerginlik reklam arasında da devam etti. Bülent Ersoy, Sevim Emre’yi kastederek, “Bu kadının şimdi kalkıp saçını başını yolacağım, o kim oluyor da benim misafirlerimi yerinden kaldırıyor” dedi.
Bunun üzerine Emre, “Geç yerine çirkef” diye bağırdı. Olaya Orhan Gencebay da karıştı ve gerginlik yarışma boyunca sürdü.
İki sanatçı program arasında konuyla ilgili sorulara cevap vermedi ve kahkahalarla neşe içinde başladıkları programa yüzü asık olarak devam ettiler. Yer kavgasını ise Ersoy’un misafirleri kazandı ve Emre’nin misafirleri yerlerini değiştirmek zorunda kaldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kendi işini kendi halletti
Program sırasında hayli gergin olan Bülent Ersoy, reklam arasında yardımcılarını çağırarak makyajını tazelemelerini istedi.Ancak beğenmeyince pudra fırçasını eline alıp bu işi de kendisi halletti. Sevim Emre misafirlerini alıp başka yere oturdu (üstte.)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Albüm geliyor
Orhan Gencebay hayranlarına bir müjde verdi ve çok yakın bir zamanda yeni albüm çıkaracağını söyledi. Gencebay,”Üzerinde 1 yıldır çalıştığım yeni albüm hazırlıklarına başladım. Enstrümantal bir şarkı var içinde, bir yer var aşamadım. Onu bir aşsam albümü çıkaracağım” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fİnalde, koptu, kıyamet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıyamet günü dört melek yok olacak mı? Kıyamet ve mahşer aynı mıdır? Violent İslamiyet 0 25 Eylül 2012 21:12
Bir yerlerde kıyamet koptu Angel Haber Arşivi 0 21 Eylül 2008 17:00