IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2008, 15:42   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşkenceyle fuhuşa zorladılar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KONYA Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin Rus, Moldovya ve Gürcistan uyruklu kadınları, internet üzerinden çocuk bakıcısı olarak Türkiye'ye çağırıp, resmi nikah yaptıktan sonra fuhuşa zorlayan şebekeye yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10'u kadın 27 kişi, yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Operasyon kampasımında para karşılığında fuhuş yapmaya zorlanan 18 kadının da ifadesini başvuruldu. Mersin Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan şebeke lideri U.K.'nin bir genç kızı işkence yaparak fuhuşa zorladığı iddia edildi. Seks kölesi genç kızın geceliği 1500 YTL'ye lüks otellerde, bürokrat, iş adamı ve siyasetçilerle cinsel ilişkiye girdiği belirtildi. Şebeke liderinin, genç kızı kemerle dövdüğü, jiletlede kolunu kestiği öne sürüldü. Genç kızın çalışmak istemediğini belirttiğinde de, yüzüne kezzap dökeceği yönünde tehdit ettiği iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 16 Kasım Pazar günü sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyonda 10'u kadın 27 kişi gözaltına alındı. Liderliğini hırsızlık, uyuşturucu ve çeşitli suçlardan 22 kaydı bulunan ve sahte kimlik kullanmaktan Mersin Cezaevinde tutuklu bulunan U.K.'nin yaptığı, şebekenin yabancı uyruklu kadınları internet üzerinden verdiği bebek bakıcısı ilanı ile ağına düşürdüğü ve kadınları Türkiye'ye çağırdıktan sonra ,Türkiye'de fazla kalmaları için resmi nikah kıyıp, zorla fuhuşa sürüklediği iddia edildi. Şebeke lideri U.K'nin 21 yaşındaki Ayten Bayındır adını kullanan bir genç kızıda işkence yaparak zorla geceliği 1500 YTL, lüks otellerde fuhuşa zorladığı öne sürüldü.

SEVGİLİ ROLÜ İLE FUHUŞA ZORLADI
Seks kölesi Ayten Bayındır, şebeke lideri U.K. ile bir yıl önce avukatlık bürosunda çalışan bir kız arkadaşının vasıtası ile tanıştığını söyledi. U.K'nin kendisini bilgisayar mühendisi olarak tanıttığını ve kısa sürede aralarında duygusal bağ oluştuğunu belirten Ayten Bayındır, ifadesinde şunları söyledi:

"U.K.'yi sevdim. Onunla birlikte oldum. U.K., daha sonra lüks bir ev döşedi. İkimiz kısa bir süre orada kaldık. Ardından, daha sonra eşi olduğunu öğrendiğim S.Ç.'nin yanına götürdü. Burada yabancı uyruklu kadınlarda vardı. U.K., bana para karşlığında erkeklerler birlikte olacağımı söyledi. İnanamadım. Çünkü, onu sevmiştim. Kabul etmedim. Beni kemerle dövdü. Zorla fuhuş yaptırdı. Her karşı geldiğimde, beni kemerle dövüyordu. Kolumu jiletle kesti, işkence yaptı. Hatta sürekli 'Yüzüne kezzap dökerim' şeklinde tehdit ediyordu. Kaçmayayım diye de bir kişiyi görevlendirmişti. Yapacak birşeyim yoktu. Kaçmak istedim, kaçamadım."

PARA MAKİNASIYDIM
U.K. 7 ay boyunca kendisini erkeklere pazarladığını söyleyen Ayten Bayındır, iddiasında," Ben adeta onun para makinasıydım. 500- 750 ve bin 500 YTL karşlığında erkeklerle ilişkiye giriyordum. Lüks otellerde, gece ve gündüz ilişkiye girdim. İlişkiye girdiğim erkekler arasında 75-80 yaşında olanlar, iş adamı, doktor, bürokrat ve belediye başkanı vardı. Zaman zaman başka şehirlerede giderdik. Fazla cinsel ilişkiye girdiğimden dolayı cinsel organımdan rahatsızlandım. Doktorlar, cinsel ilişkiye girmemem gerektiğini belirtmişti. Ona rağmen, beni dövdü. işkence yaparak fuhuşa yaptırdı. Ben ve diğer kadınlar müşterilerin isteğine göre makyaj ve kıyafetlerle müşterilere giderdik."

OLAYLARI HATIRLAMAMAK İÇİN ALKOL ALIYORDUM
U.K.'nin kendisini alkol ve uyuşturucuya alıştırdığını öne süren Ayten Bayındır," Kendisi de sigara içer gibi esrar ve kokain kullanıyordu. Beni de uyuşturucuya ve alkole alıştırdı. Belirli bir süre geçkitten sonra, sırf yaşadığım olayları hatırlamak için artık kendim alkol almaya başladım. Çünkü yaşadığım her saniye benim için kötü geçiyordu. Onları unutmak için alkol aldım. Yolda yürürken bir kız öğrenci görse, 'İşte tam bize göre. Çok güzel hemde"diyordu. Dışardan lüks hayat farklı gibi gözükebilir, ama içinde çok kötü bir dünya var."dedi.

EŞİNİN 16 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİNE TECAVÜZ ETTİ
Ayten Bayındır, U.K.'nin eşinin kız kardeşine tecavüz ettiğini iddia etti. Bayındır, iddiasında, "U.K., eşi olduğunu belirttiği S.Ç.'nin 16 yaşındaki kız kardeşine de tecavüz ettiğini biliyorum. Hatta o kızı da 4-5 ay erkeklere pazarladığını öğrendim. U.K., şuan tutuklu olduğu için, yerine eşi olduğu söylelen S.Ç. bakıyor. Oda şuan gözaltına alındı."

HAYALİM EV HANIMI OLMAKTI
Her genç kız gibi kendisinin de okumak istediğini belirten Ayten Bayındır, "Hayalim okumaktı. Ondan daha önemlisi de, evimin hanımı olmaktı. Girdiğim bir boşluk sonucu, U.K ile tanıştım kandırıldım. Ona inanmıştım. Ama fuhuşa zorlandım. Kaçamadım, zorla dövülerek işkenceye maruz kalarak, erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandım."dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Kasım 2008, 01:23   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşkenceyle fuhuşa zorladılar




bu işin Sonu yok kardesım bir yandan qeri yoLLuyorsunuz diğer taraftan yine giriş yapıoLar turkiyenın parasını tadan gitmek istemiyor...

__________________
Başarılı olduğunuz işlerde, herkesin sizi aLkışlamasını beklemeyin.
Çünki bazı eLLer o sırada sizin kuyunuzu kazmakla meşguldür...

Kaybetmekten korkumuz yok, Gitmek isteyen Koşsun...
 

 

Etiketler
fuhuşa, İşkenceyle, zorladılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlişkiye zorladılar sonra gasp ettiler Lucifer Haber Arşivi 0 06 Ocak 2013 16:26
Kışlada oral sekse zorladılar iddiası PassioN Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 19:57
İşkenceyle öldürülen erin annesi isyan etti Feronia Haber Arşivi 0 16 Ekim 2011 12:14
Önce tecavüz ettiler ardından fuhuşa zorladılar Feronia Haber Arşivi 3 28 Nisan 2010 17:21