IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2008, 12:03   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski sevgililerden ayaküstü sohbet





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tuba Ünsal’ı önceki akşam katıldığı iki partide iki sürpriz bekliyordu. İlk partide yazın kısa süreli aşk yaşadığı Murat Han’la karşılaşan Ünsal, önce ona sırtını döndü, sonra kısa süre sohbet etti. Ünsal’ın gittiği ikinci partide ise şarkıcı Yalın vardı

Jameson Irish Whiskey tarafından gerçekleşen “Jameson ile Seriously Playful” adlı parti, önceki akşam 8 İstanbul Bar’da yapıldı. Partiye, Tuba Ünsal, Şebnem Dönmez, Murat Han, Hatice Aslan, Akasya Asıltürkmen, Ferhat Göçer, Ömür Gedik gibi isimler katıldı.

İlk önce sırt döndüler
Tuba Ünsal’la oyuncu Murat Han, geçen yaz aylarında kısa süreli bir aşk yaşamışlardı. Önceki gece aynı partiye katılan eski sevgililer, önce birbirlerinin yüzüne bile bakmadı. Bir adımlık mesafede bile birbirlerine sırtlarını dönen Ünsal ile Han, ortak bir arkadaşlarının “Neden konuşmuyorsunuz?” demesi üzerine, ayaküsttü bir süre sohbet etti.
Ünsal’ın 8 İstanbul’dan ayrılıp gittiği W Lounge’daki partinin davetlileri arasında bir diğer eski sevgilisi şarkıcı Yalın da vardı.

Germiyanlıgil yalnız
Derin Mermerci’yle olan üç yıllık ilişkisini geçen günlerde sessiz sedasız bitiren Mehmet Germiyanlıgil, önceki gece W Lounge’daki partiye tek başına katıldı. Gazetecilerden fotoğrafını çekmemelerini rica eden Germiyanlıgil, uğruna Elif Dürüst’le olan evliliğini bitirdiği Mermerci’yle dostça ayrıldıklarını, aralarında bir problem yaşanmadığını açıkladı.

Tuba’nın ikinci partisi
W Lounge, yeni sezonda eğlenceli partilerine devam ediyor. Müzik direktörlüğünü S&S Müzik’in sahibi ünlü DJ Salih Saka’nın yaptığı “Wednesday’s Are Hot IN W Lounge” partilerinin önceki günkü gecesine çok sayıda ünlü isim katıldı. Partide eğlenenler arasında Ayşe Çavuşoğlu, Melissa Eliyeşil, Yağmur Ünal, Mehmet Germiyanlıgil, Özlem Önal, Özben Önal, Gökmen Gökbakan, Tuba Ünsal, Gökçe Atuk, Hüsnü Güreli, Kaan Boyner, Ralf Tezman - Sanem Kardıçalı, Cem Lokmanhekim, Yalın, Esin Maraşlıoğlu, Nuri Öztaşkın, Ece Vahapoğlu ve Ceyla Aysal gibi isimler vardı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ayaküstü, eski, sevgililerden, sohbet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayaküstü VİP görüşme Desmont Haber Arşivi 0 19 Aralık 2014 17:55
Kayıp sevgililerden kötü haber CtrL İnternet Dünyasından Haberler 0 09 Kasım 2013 17:52
Ayaküstü intihar Aze Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Temmuz 2011 14:13
Ayaküstü Beslenme VaLerKa Sağlık Köşesi 0 05 Aralık 2007 23:37