IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2008, 18:29   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şeşen’in oğlu yoğun bakımda





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Grup Gündoğarken’in üyelerinden müzisyen Burhan Şeşen’in 26 yaşındaki oğlu Serhan Şeşen, yanlış tedavi nedeniyle İstanbul Maltepe’deki Özel Sema Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyor.

Galatasaray Üniversitesi’nde mastır yapan, Nil Karaibrahimgil’in de orkestrasında çalan oğlunun birkaç gün önce hastaneye baş ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle gittiğini söyleyen Şeşen şöyle konuştu: “Hastanede grip teşhisi konulmuş; iğne yapıp göndermişler. Tekrar rahatsızlanınca aynı hastaneye gitmiş, menenjit teşhisi konulmuş ve yoğun bakıma alınmış. Beyninde apse oluşmuş, ameliyatla apse alındı. Makinelere bağlı, yaşam mücadelesi veriyor. Yaşama şansının yüzde 5 olduğunu söylediler ama umutluyum. ”
YAŞAMA ŞANSI YÜZDE 1
"Grup Gündoğarken"in solisti Burhan Şeşen’in oğlu Serhan Şeşen, Maltepe’de tedavi gördüğü hastaneden ailesinin isteği üzerine Alman Hastanesi’ne nakledildi. Beyninde oluşan ödem nedeniyle Maltepe’deki Özel Sema Hastanesi’nde ameliyat geçiren ve burada yoğun bakım ünitesinde tutulan Serhan Şeşen’in ailesi, çocuklarını kendi istekleri üzerine ambulansla Alman Hastanesi’ne götürdü. Özel Sema Hastanesi bahçesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burhan Şeşen, oğlunun 26 Kasım çarşamba günü yüksek ateş ve boğaz iltihabi nedeniyle annesi Nükhet Şeşen tarafından Sema Hastanesi’ne getirildiğini anlattı.
Tedavisinin ardından evine gelen oğlunun, ertesi gün yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileriyle ağır bir şekilde yine Sema Hastanesi’ne kaldırıldığını belirten Şeşen, "Beyin tomografisi çekmeden belinden su alıyorlar. Tomografi
çekmedikleri için de sağ beyin apsesini göremiyorlar. Tabii omurilik suyu alınması da beyin apsesini tetikliyor. Hem yanlış tanı, hem yanlış tedavi uygulandı. Ne yazık ki 26 yaşındaki genci yaşama şansı yüzde 1 olan duruma getirdiler" dedi. Burhan Şeşen, Hastane Başhekimi Doç. Dr. İlyas Akdemir’in, oğlu Serhan Şeşen’in durumunu soran gazetecilere, ’Bu olay bu kadar önemli mi?" şeklinde cevap vermesine de tepki göstererek, "Çok ayıp, yazıklar olsun. Böyle bir hastanenin bahçesinde bile durmak istemiyoruz" dedi.
BAŞHEKİM AKDEMİR’İN AÇIKLAMASI
Odasında basın mensuplarını kabul eden Özel Sema Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Akdemir de soruları yanıtladı.
Serhan Şeşen’in üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle daha önce başka hastaneye kaldırıldığını ve ayakta tedavi edildiğini, ancak iyileşmemesi üzerine kendi hastanelerine getirildiğini anlatan Akdemir, hastaya üst solunum yolu
enfeksiyonu ve menenjit şüphesi teşhisi konulduğunu ve yatırılmasını istediklerini ifade etti.
Ancak ailesinin isteği üzerine yatırılmayarak evine götürülen Serhan Şeşen’in ertesi gün tekrar getirildiğini anlatan Akdemir, hastaya önce menenjit teşhisi konulduğunu, daha sonra tomografi çekilince de beyninde ödem oluştuğunun anlaşıldığını bildirdi. Doç. Dr. Akdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Beyninde ödem oluşumu ve menenjit, birkaç gün içerisinde olmaz. Bu, 1-1,5 aylık bir sürecin sonucudur. Şeşen bize getirildiğinde, hastalığının en ağır dönemini geçiriyordu. Hemen yoğun bakıma aldık, ameliyat ettik. İddia
edildiği gibi bizim hastane olarak hiçbir hatamız yok. 24 saat içerisinde hasta, beyin ameliyatına alınmıştır. Hasta ile ilgilenmeme söz konusu değildir. Serhan Şeşen’in, burun ile beyin arasında olması gereken ’beyin bariyeri’ yoktur. Bu nedenle burundaki mikroplar beyne gitmektedir. Yapılan müdahalelerimizde, tıbbi olarak hata yoktur. Şu an hasta, yoğun bakımda, yoğun antibiyotik tedavisi uygulanmaktadır. Atlatabilme olasılığı var."
Doç. Dr. Akdemir, bir soru üzerine de hastanelerinde 2007 yılında da yine bir hastanın yanlış teşhis sonucu öldüğü iddiasının da doğru olmadığını söyledi.
Başhekimin açıklaması sırasında Burhan Şeşen ile aile üyeleri ve Serhan Şeşen’in arkadaşları da hazır bulundu. Başhekim Akdemir ve hastane görevlileriyle, hasta yakınları arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.
Bu arada, aralarında Fatih Erkoç ve Nil Karaibrahimgil’in bulunduğu bazı sanatçılar ile Serhan Şeşen’in arkadaşları da hastaneye gelerek gencin ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. "Grup Gündoğarken"in asistanlığını yapan Serhan Şeşen’in bazı arkadaşları, yakınları ile annesi Nükhet Şeşen’in gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakımda, oğlu, yoğun, Şeşen’in, şeşenand#8217in


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık