IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2008, 11:51   #1
ReiS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler Beni Eritti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ERKEKLER OLMASA 100 KİLOYDUM

Ekrandaki yorumları sık sık eleştirilen Aysun Kayacı, "Normalde çok akıcı konuşurum, programda tutuluyorum. Ayaklarım artık geri geri gidiyor" diyor. Aysun Kayacı, 'Haydi Gel Bizimle Ol' programındaki çıkışlarıyla tartışmaların odağında... Bazıları 'sarışın, güzel kız' kontenjanından ekibe dahil olduğunu düşünse de, o kendini, "Sağduyu sahibiyim ve yanlış laflar ettiğimi sanmıyorum" diyerek savunuyor. İşte, Aysun Kayacı'nın, kendisini hedef tahtasına oturtanlara Harper's Bazaar dergisi aracılığıyla verdiği cevaplar...
* Benim için en önemlisi, erkek arkadaşıma yetebilmek ve para kazanmak. Ama insan kendini kandırıyor, hiçbir tarafa yetemiyorum. İlişkiye emek vermek için geç kaldım. Aslında en çok ilişkimde verimli olmak istiyorum.
* İronik konuşuyorum, anlamıyorlar. Aynı esprileri Cem Yılmaz yapıyor, kimse ona bir şey demiyor. Çünkü o erkek.
* Okan Bayülgen yorum yaptığımı görünce yadırgadı; 'İnsan bu kadar güzel görüntüden böyle bir şey beklemiyor, tezat oluyor' dedi. Ama sağduyu sahibiyim ve yanlış laflar ettiğimi sanmıyorum.

BANA TEPKİ VAR

* Bir tek Hıncal Uluç destekliyor beni. Kadın yazarların çoğunda bir tepki var bana karşı. Sistem güçlü ve o gücün karşısında iyi niyetle duramıyorsun. Başka meziyetlere sahip olmak gerekiyor. Düşünce gücü, bu camianın çok alışık olmadığı bir şey.
* Erkeklerin dünyası bu; kadınlar da kıskançlıklarından destek oluyor onlara. Hasta olsam sevinecekler! Artık içimden ağzımı açmak gelmiyor. Geçen hafta tek kelime bile etmemişim. Normalde akıcı konuşurum, orada tutuluyorum. Ayaklarım geri geri gidiyor.

ÖNYARGIYI KIRAMAM

* Çok severek, bayılarak yapmıyorum bu işi. Doğru kanal, doğru platform ama bu önyargı olduğu sürece kendimi ifade edemeyeceğim. Doğru yere varamayacak... Önyargıyı kıramam. Kimseyi manipüle edemem.
* Ne çok güzelim, ne çok akıllı, ne de çok yetenekli. Ama bu üçünü iyi kombine ettiğimi söylüyorlar.
* Televizyon kariyerimde biraz teflonlaşmam, içimde çelişki yaşamadan yola devam etmem gerek. Oyunculuk suya sabuna daha az dokunuyor, o nedenle oyunculuktan bir gelecek bekliyorum.
* Herkesin kötü olduğuna inanıyorum. Hemcinslerimden de çekiniyorum. Etrafım sanki düşmanlarla örülüymüş gibi. Kendime bunun aksini söylemeye çalışıyorum. Çok güçlü olmak lazım. Sultanların, Hollywood yıldızlarının arkasında neden dalkavukların olduğunu anlıyorum.

MEDYA BİR SATIŞ YERİ

* İnsanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi çok önemli. Hayatımda kimsenin olmadığı dönemlerde, kendimi çok kötü hissediyorum.
* Medya bir satış yeri. Ne kadar az şey beklersem, o kadar az mutsuz olurum diye düşünüyorum. Bir anchorman ile magazin muhabiri arasında hiçbir fark yok bence.

ERKEKLER OLMASA 100 KİLOYDUM!

* Başarı ilişkiyi cilalıyor. Erkekler olmasa, herhalde evde oturan, yüz kiloluk bir kadın olurdum. Erkek delisi olarak görünmeyeyim ama sevmek çok önemli. Yine de, 'Bu adam beni sonsuza kadar sever' dediğim kimse yok. Ama hayatımda kimse olmadığı zaman kendimi çok kötü hissediyorum.
* Her şeyimi tek başıma elde ettiğim için hiçbir şeyi kaybetmek istemem. Hayatımdaki erkeği kaybetmekten de korkarım.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beni, eritti, erkekler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Miley Cyrus göbeği eritti! Kalemzede Haber Arşivi 0 05 Ağustos 2012 17:18
Kadınların En Çok Beğendiği Erkekler! Böyle Erkekler var mı? AnqeL Ah Erkekler 9 20 Nisan 2012 22:24
Erkekler Niçin Konuşmakta Zorluk Çeker? + Neden Erkekler Konuşma Özürlüdür?.. Sevda Ah Erkekler 11 30 Ocak 2011 11:32