IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2008, 15:13   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlü Balerinler Oyuncu Oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ekranlarda gmrdüğümüz bir çok oyuncu aslında balerin. İşte ünlü balerin oyuncular...

Bu ünlülerin hepsi konservatuvarın bale bölümünden mezun. Ancak meslek olarak oyunculuğu seçtiler. Şimdi her biri oynadıkları rolleriyle izleyicilerin gönlünde taht kuruyor...

SANEM ÇELİK

"Aliye"yle gönülleri fetheden Çelik, ailesinin tercihiyle ilkokul üçüncü sınıfta baleye başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü Önlisans mezunu olan güzel oyuncu, Çağdaş Bale Topluluğu'nda da yer aldı. Sanem'in müzikallerde oynama isteği onu tiyatroya itti. "Tamamen benim seçimim" dediği oyunculukta ünlü sanatçı emin adımlarla yoluna devam ediyor.

BAŞAK KÖKLÜKAYA

Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu. Bale bölümünde okurken sakatlanınca aynı üniversitenin tiyatro bölümünü kazandı. Şehir Tiyatroları'na girmeyi başardı. Köklükaya'nın İstanbul ve tiyatro serüveni böylece başlamış oldu.

SERAP AKSOY

"Piano Piano Bacaksız", "Aşka Sürgün" ve "Kara yılan" gibi filmlerin deneyimli oyuncusu, İstanbul Devlet Konservatuvarı Bale bölümü mezunu. Münih Müzik Akademisi'nde bale, Devlet Opera ve Balesi'nde profesyonel dansçılık eğitimleri aldı. Aksoy, oyunculuğa "Kartallar Yüksekten Uçar" adlı televizyon dizisiyle başladı.

‘ISSIZ ADAM’LA TANINDI

Melis Birkan: Çağan Irmak'ın "Issız Adam" filminde başrol oynayan Melis Birkan, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Bale ve Dans Bölümü mezunu. Bir gösterisi sonucunda menajerliğini yapan Özlem Durak'la tanışınca kendisini kameraların önünde buldu.

BEL FITIĞI OLUNCA!

Ebru Akel: Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nden mezun oldu. Amerika'ya gitmeyi planlıyordu ama bel fıtığı rahatsızlığı ortaya çıktı. Akel hastalığını öğrendiği günkü duygularını şöyle anlatıyor: "Ne acıdır ki, sadece 2 yıl balerinlik yapabildim. Diksiyonum çok düzgündü. Önemli geceleri ben sunardım. Oradan da dizilere transfer oldum."

iŞTEKi DiSiPLiNiN TEMELiNi ALDIM

Sinem Kobal: 4 yaşında bale yapmaya başladı. 9 sene Royal Akademi'de eğitim aldı. Kobal bu konudaki görüşleri şöyle: "Hayatımdaki, işteki disiplinin disiplinimin temelini oluşturan bale. Bale eğitimimin oyunculuğa çok katkısı oldu."

HAYATI SORGULAYIP PSiKiYATRiYE GiTTi

Lale Mansur: Oyunculuğa başlamadan önce İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde baş balerin olarak uzun yıllar çalıştı. Bir süre sonra Mansur, hayatı sorgulamaya başlamış ve psikiyatristte gitmiş. Oyuncu, "Sonunda oyuncu olmaya karar verdim. İçimdeki farklı karakterleri gün ışığa çıkarmalıydım" dedi.


Kaynak: haber3.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
balerinler, oldu, oyuncu, Ünlü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü oyuncu gazetecilerin üzerine yürüdü, ardından şikayetçi oldu! Desmont Haber Arşivi 0 10 Aralık 2014 19:33
Ünlü oyuncu trafik kazası yaptı, hastanelik oldu Zen Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2013 19:47
Flaş!.. Dünyaca ünlü oyuncu pamela anderson türkiye’de!.. ünlü oyuncu, havalimaninda PauL Haber Arşivi 0 01 Mart 2012 10:18
Ünlü oyuncu çılgın partiden sonra hastanelik oldu! For Answers Haber Arşivi 0 29 Ocak 2011 21:40
Ünlü Oyuncu Tahliye Oldu basketci Haber Arşivi 0 13 Kasım 2010 10:22