IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2008, 16:12   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ben Fahişe Değilim





Herkesin güldüğü Muro'da ben kan ağladım diyen güzel manken Eva Maya'dan çarpıcı sözler.

10 yıldır Türkiye'de yaşayan ve Türk vatandaşı olan Macar asıllı manken oyuncu Eva Maya, rol aldığı Muro filmiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Maya, "Komedi filmi ama Rus kadınların yaşadığı gerçek olduğu için içim kan ağladı, gülemedim" dedi...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Muro-Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' adlı filmdeki rolünüz nedir? Natalie rolündeyim. Türkiye'de çalışan yabancı uyruklu bir kadınım. Barmenlik ve garsonluk yapıyorum ve kazandığım parayla ülkemdeki aileme bakıyorum. Eray Türk, yani 'Kurtlar Vadisi'ndeki Yıldırım, beni çok beğeniyor. Muro ise izin vermiyor.

AHLAKSIZ TEKLİFLER ALDIM

Siz bir bakıma bu filmde kendinizi oynadınız yani! Ben şanslıyım, doğru yoldaydım. Ama neler neler yaşadım bir de bana sorun. Ahlaksız teklifler çok aldım. Adım karaya çalındı. Türkçem eksikti, kendimi anlatamadım.Muro filmini izleyince ne hissettiniz? Bu film aslında çok ciddi bir mesaj veriyor. Filmi izlerken içim yandı. Muro, satılmak istenen Rus kızlara sahip çıkıyor. Duygulandım. Ama filmi hiç komik bulmadım. Muro, Çeto ve Yıldırım'a gülmedim, gülemedim. Herkes kahkahalarla gülerken ben ağladım.

GERÇEK BİR DRAM

Sebep? Kendi başımdan geçen anlattığım olaylar aklıma geldi. Arkadaşlarım gözümün önünden geçti. Hakiki bir dramdı benim için. O kızları hatırlayıp, kaderlerine kan ağladım.Bütün suç hep erkeklerde mi? Rus, Bulgar, Romen, Ukraynalı nereli olursa olsun bütün bu yabancı kızlar Türkiye'de çok zorluklar yaşıyor. Küçücük kızlar onlar, 17, 18 yaşındalar kötü yola düşürülüyorlar. Film sahnesi değil bu anlattıklarım. Gerçek. Hepsi kandırılıyorlar.

ARKADAŞIM FUHUŞA ZORLANDI

Benim Rus bir kız arkadaşım var. Kız burada fotomodellik yapıyordu. Bana bir gün gözyaşlarıyla inanılmaz bir hikaye anlattı.

KİLO ALINCA KURTULDU

Kız, Rusya'da konservatuvarı bitirmiş. Çok başarılı bir dansçı. Kızı, orada tanıştığı bir Türk "Seni ünlü bir dansçı yapacağız" diye kandırıyor. Kızı konsamatris olarak İstanbul'daki bir pavyona satıyor. Fuhuş yapmaya zorluyor. İstediklerini yapmadığı taktirde kızın yüzüne kezzap atacağını söylüyor, ölüm tehditleri yağdırıyor.

O kız para karşılığı erkeklerle yatmak zorunda kalıyor. Rusya'ya kaçamıyor. Çözüm olarak 52 kilodan, 82 kiloya çıkıyor. Adamlar “İşimize yaramazsın” deyip kızı kovuyorlar. O şekilde kurtuluyor. Sonra diyete giriyor, eski haline dönüyor. Şimdi Türkiye'de bir ajansa bağlı çalışıyor. Adını söylemem, zor duruma düşer.

Pitbull gibi saldırdım

Türkler, yabancı uyruklu kadınları fahişe zannediyor. Halbuki onlar tuzağa düşürülüyor. Bana da çirkin teklifler geldi. Erkekleri laflarımla dövdüm. Agresifim. Beni kolay kadın zannedip, birlikte olmak isteyen erkeklerle kavga ettim. Ağır konuştum. Niyetleri bozuk olan erkeklere gözünü kan bürümüş pitbull gibi saldırdım. Hâlâ da öyleyim.


Kaynak: haber3.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ben, değilim, fahişe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kutsal Fahişe Agathadaimon Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 8 12 Aralık 2010 14:33
gurur ve fahişe Sheima Serbest Kürsü 0 11 Ağustos 2008 17:51