IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2006, 15:18   #1
LuisCode
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yatağın altında kalarak hayatını kaybetti...




Yatağın altında kalarak hayatını kaybetti
İZMİR (İHA) - İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde devrilen yatak, 6 yaşındaki ikiz kardeşlerden birinin ölümüne neden oldu. Olay, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Çalıkumesi Sokak 6 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikiz bir kardeşi olan Özge Arpacı (6) tek başına yattığı sırada, yanında 5 kat üst üste bulunan yataklardan biri üzerine düştü.
Yatağın ağırlığını kaldıramayan ve nefessiz kalan küçük kızı anne Nurgül Arpacı fark etti. Nefes almada zorlanan küçük kız, dönercide çalışan babası Ahmet Arpacı tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmen küçük kız, hastaneye getirildikten 40 dakika sonra hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan ilk otopside, Özge Arpacı'nın boğularak öldüğü belirlendi.
Kardeşinin üzerine düşen yatağın altında kalarak öldüğünü söyleyen ağabey Cengiz Arpacı, "Namaza kalktığımızda kardeşimin üzerinde yatak vardı. Yatağı kaldırdığımızda Özge zor nefes alıyordu. Hastaneye kaldırdık ama kurtaramadılar" dedi.
Küçük kızın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
-----------------------------------------------------------------------
DİĞER HABERLER
Erdoğan ''Karşı çıkanları anlayamıyorum''
İstanbul -AA- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal güvenlik alanında yapılan düzenlemeye karşı çıkanlar bulunduğunu ifade ederek, ''Ana muhalefetinden tutun, bazı bağlantılı ilgili ilgisiz kuruluşların sosyal kurumlarla ilgili olan Sosyal Güvenlik Yasası'na olan karşı çıkışlarını anlamak mümkün değil'' dedi.
Erdoğan, işadamı Ali Rıza Mete tarafından Bakırköy'de yaptırılan ve Kızılay'a bağışlanan ''Niyazi Mete-Ali Rıza Mete Tıp Merkezi''nin açılış törenine katıldı. Başbakan Erdoğan, törende yaptığı konuşmada sağlık hizmetlerinin kalitesi ve yaygınlığının gerek Türkiye'de, gerekse dünyada büyük önem arz ettiğini dile getirerek, bunun değerinin hiçbir şeyle mukayese edilemeyeceğini vurguladı.
Çağdaş standartlarda sağlık hizmetlerine adım adım ulaşılabilirse bu ülkenin yöneticisi ve siyasetçileri olarak bahtiyar olacaklarını ifade eden Erdoğan, ''Günümüz toplumlarında en kritik problem, devletin hiçbir vatandaşını dışarıda bırakmayacak şekilde sosyal güvenlik şemsiyesi altına almasıdır. Biz bunu başarmak yolunda önemli adımlar attık. Yıllar yılı ülkemizde bu konuşulmuştu ama hamdolsun artık bu başarılmıştır'' diye konuştu.
Tıp merkezleriyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini, onun da bir çözümünü bulduklarında yasal düzenlemeleri yaparak konuyla ilgili adımı atacaklarını ifade eden şbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Sosyal güvenlik alanında yaptığımız düzenlemeye ülkemizde karşı çıkanlar var. Bunu görüyorsunuz. Ana muhalefetinden tutun, bazı bağlantılı, ilgili ilgisiz kuruluşların sosyal kurumlarla ilgili olan Sosyal Güvenlik Yasası'na karşı çıkışlarını anlamak mümkün değil. Yani 18 yaşına kadar Erdoğan'ın bu ülkede ücretsiz tedavi edilmesinin
yolunu açacaksınız, ona karşı çıkılacak. Neyi anlayacaksınız? Bunu anlamak mümkün mü? Bizler hep şunları düşünmüyor muyduk? 'Eyvah çocuk hastanenin kapısından geri çevrildi'. 'Hamile bayan hastanenin kapısından geri çevrildi'. 'Sosyal güvencesi yok diye geri itildi'. E kardeşim, işte onu getirdik. Bunu düzenledik. Buna nasıl karşı çıkarsınız?
-----------------------------------------------------------------------
Kıbrıs Rum Kesimi'nde PKK eylemi
LEFKOŞA (İHA) - Rum Yönetimi'nin göz yumduğu terör örgütü PKK yandaşları ve üyeleri, bugün Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki Limasol kentinde bir eylem yapmayı planlıyor.
PKK yandaşları, saat 17.30'da yapmayı planladıkları eylemde, Türkiye'nin güneydoğuda teröristler için başlattığı operasyonların durdurulmasını isteyecek ve basın bildirisi ile dünyaya, Türkiye'ye baskı uygulanması çağrısında bulunacak.
-----------------------------------------------------------------------
SPOR HABERLERİ
ıÜüİstanbul Park'ta motorlar çalıştı

çııÖÖçşıÜüTürkiyeF1.com) - MotoGP’nin İstanbul’daki 3. ayağı, 125 cc kategorisinde yapılan serbest antrenman turları ile başladı. İstanbul Park Pisti’nde gerçekleştirilen organizasyonda, piste ilk çıkan motosikletler, 125 cc’ler oldu. İlk antrenman turlarında sürücüler klasmanında üçüncü sırada bulunan ve geçen yılki Türkiye Grand Prix’sini 2. sırada tamamlayan İtalyan Mattia Pasini, en hızlı tur zamanına sahip oldu. Master-MVA Aspar takımı adına yarışan Pasini, 2.05.741’lik tur zamanı ile ilk sırayı elde ederken, bu sezon yapılan 2 yarışı da kazanan yine aynı takımdan İspanyol Alvaro Bautista 2.05.909 ile ikinci sırayı elde etti.


Bu sezon yapılan 2 yarış sonunda sürücüler klasmanında 2. durumda bulunan Red Bull KTM GP 125 takımından Finlandiyalı Mika Kallio ise, 2.06.190 ile üçüncü en hızlı tur zamanını yaptı.

Pilotlar basının karşısına çıktı
İstanbul Park Pisti’nde Cuma günü başlayacak olan MotoGP Türkiye Grand Prix’i öncesi heyecan yükselirken, 5 sürücü basın mensuplarının karşısına çıktı.

İstanbul Park Pisti’nde düzenlenen basın toplantısına dünya şampiyonu İtalyan Valentino Rossi, bu sezon pilotlar klasmanında ilk sırada yer alan İtalyan Loris Capirossi, geçen yıl İstanbul Park’taki yarışı kazanan İtalyan Marco Melandri, Avustralyalı Casey Stoner ve İspanyol Carlos Checa katıldı. Valentino Rossi, bu sezonki yarışların geçen yıla oranla daha zorlu geçeceğini söyledi.

İstanbul’da 100. Grand Prix yarışına çıkacak olan Camel Yamaha takımı sürücüsü Rossi, “100. yarış benim için güzel. 10 yıldır yarışıyorum” dedi.
MotoGP’de çok genç ve yetenekli pilotların bulunduğunu anlatan Rossi, bunun da MotoGP’nin geleceği için iyi olduğunu ifade etti.
İstanbul Park Pisti’nde geçen sezon zorlandığını anlatan Rossi, kazanmak için çok iyi çalışmaları gerektiğini vurguladı.
MELANDRI İSTANBUL’U UNUTAMADI
Geçen yıl İstanbul Park Pisti’nde yapılan Türkiye Grand Prix’inin galibi Fortuna Honda takımı sürücüsü Marco Melandri ise, İstanbul’u unutamadığını söyledi.
“Geçen seneki yarış hayatımdaki en güzel günlerden biriydi” diyen Melandri, Katar’daki yarışta konsantrasyon eksikliği yaşadığını ve istediği sonucu alamadığını kaydederek, “İstanbul Park Pisti’ni seviyorum. Burada daha iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum” diye konuştu.

CAPIROSSI PİSTİ TANIMAYA ÇALIŞIYOR
Sakatlığı nedeniyle geçen sezon Türkiye Grand Prix’ine katılamayan Ducati Marlboro takımı sürücüsü Loris Capirossi ise, “Benim için yeni bir pist. Antrenmanlarda pisti tanımaya çalışacağım” dedi.

İspanya ve Katar’da iyi sonuçlar aldıklarını belirten İtalyan sürücü, “Ancak sezon uzun. Bütün sezon bu istikrarımızı sürdürmeliyiz. İstanbul’dan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
-------------------------------------------
"Mutlu sondan eminiz''

çııÖÖçşıÜüGalatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarından emin olduklarını söyledi.
Gerets, düzenlediği basın toplantısında, ''Öncelikle teknik heyet olarak tüm taraftarlarımızdan futbolcular namına son hafta oynadığımız maçtan dolayı özür diliyoruz. Ligde uzun süre sonra bir maçı kaybettik, oyunumuz da o kadar iyi değildi. Ancak, bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz ve mutlu sona ulaşacağımızdan da eminiz'' dedi.
Gerets, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında puan kaybedebileceğini de öne sürdü. Rakiplerinin, burada puan kaybetmese bile başka karşılaşmalarda puan kaybedebileceğini dile getiren Gerets, ''Biz oraya bakmadan, tüm maçlarımızı kazanarak yolumuza devam ederek mutlu sona ulaşacağımızdan eminiz'' dedi.
Gerets, bu sezon yaşanan bazı uzun dönem sakatlıklardan da şikayetederken, ''Rakibimizde bu olmadı, onlar daha şanslıydı. Ama halen şansımız aynı puanla devam ediyor. Sakatların yerine kim oynadıysa varını yoğunu ortaya koyarak bizi bugüne getirdi. Bundan sonra da bu devam edecektir'' dedi.
Bugüne kadar tek kelime ile mükemmel bir performans gösterdiklerini iddia eden Belçikalı teknik adam, ''Tarihin en mükemmel sezonunu mükemmel bir yerde sonuçlandırmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.
Galatasaray'dan gönderileceği yolundaki haberleri de değerlendiren Erik Gerets, yönetimle yapılan görüşmelerde böyle bir şeyin gündeme gelmediğini, aksine gelecek yılların programını yaptıklarını anlattı.
Moral olarak çöküntü içinde olmasının mümkün olmadığını dile getiren Gerets, moralli olmasının, her zaman en büyük silahı olduğunu vurguladı.
Gerets, maçtan sonra sürekli olarak ''Gerets genç oyuncuları sahayasürdü ve bundan dolayı maç kaybedildi'' denildiğini ifade eden Gerets,''Buna katılmıyoruz. Biz bu genç oyunculara sonuna kadar güveniyoruz. O gün Ferhat'ın yerine Ergün oynasaydı, yine bu maçı kaybedecektik. O gün kim oynarsa oynasın biz bu maçta zorlanacaktık'' şeklinde konuştu.






 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Nisan 2006, 15:21   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Yatağın altında kalarak hayatını kaybetti...




Hayat Çok iyi Bir Ögretmendir Çok Şey Ögretir ama sonu Yinede ÖLÜMDÜR..

 

Alt 28 Nisan 2006, 16:00   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Yatağın altında kalarak hayatını kaybetti...




doğru söylüyorsun valla ne zaman öleceğimiz belli olmuyor

 

 

Etiketler
altinda, altında, hayatini, hayatını, kalarak, kaybetti, yatağın, yatagin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mr. Spock hayatını kaybetti AngeL Haber Arşivi 0 28 Şubat 2015 01:20
Yorganların altında kalan çocuk hayatını kaybetti MasteR06 Haber Arşivi 0 25 Aralık 2013 11:30
102 Yaşında Hayatını Kaybetti.. Düş Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 19:11
Üsteğmenin eşi hayatını kaybetti Lucifer Haber Arşivi 0 11 Haziran 2010 21:12
Annenizin Etkisi Altında Kalarak Eşinize Düşman Olmayın. Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 01 Haziran 2008 17:08