IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2008, 18:27   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Telefonda aşk öldürdü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



‘Seni seviyorum bitanem’ yazılı mesaj sonu oldu. Telefonda arkadaşlık yaptığı kızın ağabeyleri tarafından öldürüldü.

KONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde berberde çalışan 18 yaşındaki Hakan Yıldırım, tesadüfen telefonda tanıştığı ve yüzünü hiç görmediği 22 yaşındaki Şerife Büyükboğa'nın cep telefonuna, ‘Seni seviyorum bitanem’ yazılı mesaj çekti. Mesajı gören Büyükboğa'nın 3 ağabeyi, önce genç kızı dövdü, ardından da konuşmak için çağırdıkları Hakan Yıldırım'ı, ormanlık alana götürüp dövdükten sonra 10 bıçak darbesiyle öldürdü. Yıldırım'ın cesedi, ağabey Hüseyin Büyükboğa'nın, çağırdığı 4 kişi tarafından ormanlık alana gömüldü. Polis, olayla ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına aldı.

İlçe merkezindeki berberde çalışan Hakan Yıldırım, yaklaşık 3 ay önce tesadüfen telefonla Şerife Büyükboğa ile tanıştı. Ardından Yıldırım ile Büyükboğa, sürekli telefonla görüşmeye başladı. Yıldırım, yüzünü hiç görmediği sevgilisi Şerife Büyükboğa'nın cep telefonuna ‘Seni seviyorum, bitanem’ yazılı mesaj attı. İddiaya göre, mesajı gören Büyükboğa'nın ağabeyleri Hüseyin Büyükboğa (33), Bekir Büyükboğa (26) ve İsmail Büyükboğa (23), önce genç kızı dövdü. Ardından da Hakan Yıldırım'ı, telefonla arayarak, konuşmak istediklerini belirtti. Büyükboğa kardeşler, Yıldırım ile buluştuktan sonra, onu otomobille Seydişer yolu Genek Mevkii'ndeki ormanlık alana götürdü. 3 kardeş önce dövdükleri Yıldırım'ı, daha sonra sırtından, boğazından ve omzundan olmak üzere 10 bıçak darbesiyle öldürdü. Yıldırım'ın cesedi, büfe işleten Hüseyin Büyükboğa'nın çağırdığı 4 kişi tarafından, Avdancık Korusu Mevkii'ndeki ormanlık alana gömüldü.

Olay, Hakan Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım'ın 18 Aralık Perşembe günü oğlunun gece eve gelmemesi üzerine, polise haber vermesi ile ortaya çıktı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım'ın bulunması için çalışma başlattı. Yıldırım'ın, cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis, gencin sevgilisi Şerife Büyükboğa'nın ifadesine başvurdu. Genç kız, Hakan Yıldırım'dan gelen mesaj yüzünden 18 Aralık Perşembe günü ağabeylerinden dayak yediğini belirtti. Genç kızın polise verdiği ilk ifadesinde, “3 aydır telefonla Hakan ile konuşuyorduk. Hiç yüz yüze görüşmedik. Telefonla tesadüfen tanışmıştık. Ağabeyimlerim telefonumda Hakan'ın gönderdiği, ‘Seni seviyorum bitanem’ yazılı mesajı görünce beni dövdü” dediği öğrenildi.

Polis, bunun üzerine Şerife Büyükboğa'nın ağabeylerini takibe aldı. Hüseyin Büyükboğa'nın, olay günü Muhammet Alaboğa (19), Hakkı Özmanav (33), Veysel Çetin (23) ve Himket Celek (24) ile temasa geçtiğini belirledi. Ardından, Özmanav, Çetin, Celek ve Alaboğa'yı gözaltına aldı. 4 kişi polise verdiği ilk ifadesinde, olay ile ilgili bilgilerinin olmadığını Hüseyin Büyükboğa'nın getirdiği cesedi ormanlık alana gömdüklerini söyledi. Bunun üzerine Hüseyin Büyükboğa ile kardeşleri İsmail ve Bekir Büyükboğa gözaltına alındı. İsmail ve Bekir Büyükboğa, cinayeti itiraf ederken, Hüseyin Büyükboğa, suçlamaları kabul etmedi. Üç kardeş ‘kasten adam öldürmek’ten, Muhammet Alaboğa, Hakkı Özmanav, Veysel çetin ve Himket Celek ise ‘suç delillerini gizlemek’ten Adliye'ye sevk edildi.
Beyşehir Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından Hakan Yıldırım'ın cenazesi, Selki Beldesi'nde toprağa verildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşk, oldurdu, telefonda, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ilk kez telefonda ağladım WingmaN İtiraf Ediyorum 19 18 Eylül 2020 20:50
Telefonda şok pazarlık SeckiN Haber Arşivi 0 23 Eylül 2013 12:48