IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2009, 10:59   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ceren’in doğum günü, ölüm günleri oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yılbaşı gecesi karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu ölen gençlerin, yeni yılın yanı sıra1 Ocak’ta doğan Ceren Okkalı’nın doğum günü için toplandıkları ortaya çıktı

Yılbaşı gecesi karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren 7 üniversite öğrencisinden dün 3’ü Ankara’da biri de Adana’da toprağa verildi. Üniversiteli gençlerin, yılbaşının yanı sıra 1 Ocak 1991 doğumlu Ceren Okkalı’nın doğum gününü kutlamak için buluştukları ortaya çıktı.
Türkiye’yi yasa boğan üniversite öğrencilerden Büşra Bek ve Tarık Şükrü Yılmaz Karşıyaka Mezarlığı’nda, Ceren Okkalı da Yenimahalle’ye bağlı Yuva köyünde öğle namazının ardından defnedildi.


Doğalgaz faciası kurbanı Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Elif Koyuncuoğlu’nun cenazesi de Adana Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bek ve Yılmaz’ın cenaze törenine, öğrencilerin aileleri, yakınları ve arkadaşları ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Bilkent Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Arkun, Prof. Dr. Kürşat Aydoğan katıldı.

Bek’in babası Mustafa Güler Bek’in, Başkent Doğalgaz A.Ş.’ye dava açacağını söyleyen yakın arkadaşı Erdal Eren, “Annesi yılbaşı gecesi için Büşra’ya izin vermemiş. İzni babasından almış. Babası, bütün gece ‘sanki basiretim bağlandı’ diye ağladı” diye konuştu.

Tarık Şükrü Yılmaz’ın annesi Sema Nur Yılmaz ile babası Dursun Yılmaz, gasilhanede oğullarının yüzüne son kez baktı. Anne Yılmaz’ın, oğlunun cesedini yıkayan görevlilere, “Sıcak suyla yıkayın, üşümesin” demesi herkesi ağlattı. Definden sonra mezarının üzerine yatan anne, “Ben yorgan atardım, onlar toprak atıyor. Sen üşürsün burada yavrum” diyerek gözyaşı döktü.
Mehmet ve Canan Okkalı’nın 6 çocuğundan en küçüğü olan ve doğum gününde ölen Ceren’in cenazesi, önce Demetevler’deki evinin önüne getirildi. Cenaze aracına sarılan abla Cansu Okkalı, “Ne olur bizi bırakıp gitme” diyerek feryat etti.

‘Bu mu diploman kızım?’
Cenaze, ardından Yenimahalle’nin Yuva köyüne getirildi. Israr ederek tabutu açtıran Canan Okkalı kızını son kez gördü, “Melek yüzlüm, bizi böyle bırakıp nereye gidiyorsun? ‘Şaka yaptım’ de” diyerek ağladı. Kızının doğum günü için pasta aldıklarını söyleyen baba da, “Kızıma, ‘İstersen arkadaşlarını da buraya çağır, doğum gününü hep birlikte burada kutlayalım’ dedim. Ancak beni dinlemedi” dedi. Gözyaşı döken baba, “Hani okuyacaktın kızım? ‘Sana diploma getireceğim baba’ diyordun. Bu muydu diploman?” diye feryat etti.
Abla Cansu Okkalı’nın, yılbaşı gecesi saat 23.00’te kardeşini arayarak telefonla son kez konuştuğu öğrenildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yılbaşı akşamı doğalgaz sızıntısı sonucu hayatını kaybeden Bilkent Üniversitesi’nde okuyan
7 öğrenciden üçü Ankara’da biri de Adana’da toprağa verildi. Gençlerden geriye sadece albümlerdeki fotoğraflar kaldı.


CHP’li Ateş: Üst kat uyarmış
CHP’li Ateş, ihmal iddialarını tekrarlayarak, “Olaydan önce hastaneye kaldırılan aile ‘aşağıda öğrenciler var, onlara da bakın’ dediği halde herhangi bir müdahalede bulunulmamış. Böyle bir durumda bütün apartmanı boşaltmaları gerekiyordu. Bundan daha büyük bir ihmal olabilir mi? Konuyu Meclis’e taşıyacağız. Bu 7 gencin ölümünün sorumlusu kim?” dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son fotoğraf
Ölen yedi öğrenciden Ceren Okkalı’nın okulda çekilen son fotoğrafı cenaze töreninde yürekleri burktu. Büşra Bek ve Turan Şükrü Yılmaz’ın cenazesine katılan ortak arkadaşları Aysun Koç, Okkalı’nın yılbaşı günü çok üzüntülü olduğunu ve “Bu yılbaşı çok kötü olacak” dediğini söylerken, gözleri doldu. Koç, cep telefonunda kayıtlı olan Okkalı’nın son fotoğrafını gösterirken, “Keşke o gece hep birlikte olsaydık” dedi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cerenand#8217in, dogum, gunleri, gunu, oldu, olum, ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklar İçin Doğum Günü Pastaları, 2012 Çocuk Doğum Günü Pastaları Modelleri Violent Yemek Tarifleri 0 17 Haziran 2012 18:16
Doğum Günü - Doğum Günü Mesajları - Doğum Günü Sözleri PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Kasım 2011 12:55
Mini’nin 50. doğum günü kutlandı Juventus Otomobil Haberleri 0 27 Haziran 2009 10:43
Aytunç Bentürk’e Muhteşem Doğum Günü Juventus Haber Arşivi 0 10 Haziran 2009 13:42