IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2009, 23:37   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Canlı gömülen kadın görüntüsüyle zorla fuhuş





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



GÜRCİSTAN'daki kadınları iş vaadi ile kandırarak Türkiye'ye getirdikten sonra Rize'de ardından zorla fuhuş yaptıran şebeke üyeleri, polisin 3 ay süren operasyonu ile yakalandı. Şebekenin, fuhuş yapmak istemeyen kadınlara, Gürcistanlı bir kadının işkence edilerek canlı toprağa gömülürken çekilen görüntüleri izleterek, “Sizi de böyle gömeriz” diyerek tehdit ettiği ortaya çıktı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri 3 aydan bu yana sürdürdükleri çalışma sonucunda Pazar İlçesi'ndeki 20 restoran, diskotek ve otele baskın düzenledi. Operasyonlarda 43'ü Gürcistan, 1'i Rusya vatandaşı 44 kadın ve 15 de Türk erkek olmak üzere 59 kişi gözaltına alındı. Yabancı kadınlardan 35'i işlemlerin ardından sınır dışı edildi. Gürcistanlı 6 kadın ve 14 Türk erkek, 3 günlük gözaltı sürelerinin ardından, ‘İnsan ticareti yapmak amacıyla suç örgütü kurmak' iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan ve şebekenin elebaşı olduğu öne sürülen Gürcistanlı 40 yaşındaki İnga Klavadze'nin, ülkesindeki çocuk bakıcısı, garson, temizlikçi kadınları, “Sizi meşhur ederim” diyerek, film artisti yapma vaadiyle kandırıp Türkiye'ye getirdiği belirlendi. Pazar İlçesi'ne getirilerek otele yerleştirilen kadınların daha sonra fuhuşa zorlandığı saptandı. Fuhuş yapmak istemeyen kadınlara Gürcistan'da çekildiği sanılan ve genç bir kadının işkence edilerek canlı halde kazılan çukura gömüldüğü görüntülerin izletildiği ve “Sizi de böyle canlı gömeriz” diyerek tehdit ettikleri belirtildi.

İnga Klavazdze adlı kadının cep telefonundaki görüntülerde, 3 erkeğin ormanlık alana götürdükleri 30 yaşlarındaki kadını başına kürekle vurarak çukura soktuğu, daha sonra çığlıklarına aldırmayarak üzerini toprakla örttükleri görülüyor. Görüntü, kadının üzerine toprak doldurulurken sona eriyor. Görüntülerin, kadınları korkutmak amacıyla hazırlanmış mizansen olabileceği de belirtildi.

Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, bugüne kadar fuhuş yapanlara yönelik yapılan operasyonların hedefinin, bundan sonra yabancı uyruklu kadınları fuhuşa sevk eden organizatörlerin hedeflendiğini söyledi. Demirtaş, operasyonların aralıksız süreceğini ekledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
canli, canlı, fuhus, fuhuş, gomulen, goruntusuyle, gömülen, görüntüsüyle, kadin, kadın, zorla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
VIP fuhuş çetesinin kadın liderine 38 yıl Violent Haber Arşivi 0 11 Haziran 2013 09:21
Zorla fuhuş yaptırıp satıldılar. Düş Haber Arşivi 0 04 Şubat 2013 13:50
Rus geline kayınpederi zorla fuhuş yaptırmış PassioN Haber Arşivi 0 26 Mart 2012 20:34
Fuhuş operasyonunda 21 kadın serbest PuSAt Haber Arşivi 2 05 Nisan 2006 20:17