IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2009, 21:00   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Toptan’ın konvoyunda AKP bayrağı




CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül yurt dışında bulunduğu için Cumhurbaşkanlığı’na vekalet eden TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın okul, pazar yeri ve kültür merkezi açılışları için geldiği Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’ndeki konvoyunda, AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin’in parti bayrağı asılı otomobiliyle yer alması dikkat çekti.

Seçim sürecinde partilerin ve siyasetçilerin belli konularda birbirini hırpalamaması gerektiğini belirten Toptan, “Siyasetin normal silahlarını kullanmak lazım. Normal silahlar kullanılmazsa o incitici olur. Belden aşağıya vurmamak lazım siyasette” dedi.

Dün Zonguldak’ta katıldığı temel atma ve açılış törenlerinin ardından geceyi Bahçelievler Mahallesi’ndeki annesi Saadet Toptan’ın evinde geçiren Toptan, Zonguldak Valisi Erdal Ata ile birlikte açılışlar için sabah Alaplı İlçesi’ne geçti. AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, ilçe ve belde belediye başkanları ile bazı daire müdürlerinin de bulunduğu Toptan’ın konvoyuna, Ereğli’de, AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin de katıldı. Toptan, Alaplı’ya giderken yol üzerinde bulunan ve 4 gün önce meydana gelen heyelanda hasar gören 7 katlı binada inceleme yaptı. Binada oturan vatandaşların sorunlarını dinleyen Toptan, daha sonra Alaplı’ya geçti.

KONVOYDA AKP BAYRAĞI

Açılışını yapacağı Alaplı Ana Okulu’na gitmek için ilçe merkezinden geçen Toptan’ın konvoyunda yer alan AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin’in otomobilinde parti bayrağının bulunması dikkat çekti. Okulun açılışını yapan Toptan, daha sonra ayakkabılarına galoş giyerek içeriye girdi. Toptan, minik öğrencilerin sandalyelerine oturup sohbet etti. Öğrencilere kol saati hediye eden Toptan, buradan Alaplı Kapalı Pazar Yeri’ne geçerek açılışını yaptı. Toptan, daha sonra da Alaplı Kültür Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Toptan’ın, Vali Erdal Atal ile birlikte gerçekleştirdiği bu açılışlara giderken Şahin’in AKP bayrağı asılı otomobili de konvoyda yer aldı.

ŞİDDETİ, TAHRİKİ, BİZİM İNSANIMIZ SEVMEZ

Kültür Merkezi açılışının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandıran Toptan, seçim sürecinde siyasi partilere uyarılarda bulundu. Seçimin doğasında bir yarışın söz konusu olduğunu, bu yarışta da siyasi partilerin birbirlerine karşı bir takım iddialarda bulunabileceklerini açıklayan Toptan, şöyle konuştu:
“Siyasi partiler bu süreçte kendi adaylarını tanıtacak, projelerini anlatacaklardır. Yerel olarak, genel olarak Türkiye için düşündüklerini söyleyecekler, programlar ortaya koyacaklardır. Ama bütün bunları yaparken belli konularda birbirimizi hırpalamamamız lazım. Şiddeti, terörü, kızgınlığı artıracak söz ve davranışlardan kaçınmak lazım. Yarın birbirimizin yüzüne bakamayacak söz ve davranışlardan kaçınmamız lazım. Çünkü hepimiz Türkiye için çalışıyoruz, Türk insanının daha mutlu ve refah olması için çalışıyoruz. Siyaset aracını, birbirimize karşı olan duygularımızı sevgiye dönüştürmek için kullanırsak, zannediyorum bu hem vatandaşımızın daha hoşuna gider, hem de böyle yapan siyasi parti ve yöneticileri, halk nezdinde daha avantajlı duruma geçer. Çünkü şiddeti, tahriki bizim insanımız sevmez. Bizim insanımız, sevgi muhabbet doludur. Böyle yapan partileri severler. Partilerimiz de buna dikkat edese çok daha iyi olur diye düşünüyorum.”

SİYASETİN NORMAL SİLAHLARINI KULLANMAK LAZIM

Toptan, bir gazetecinin Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altıok’un, özel yaşamına ilişkin bir kaset nedeniyle adaylıktan çekildiği iddialarının hatırlatması üzerine ise şunları söyledi:

“Niye adaylıktan çekildi doğrusunu isterseniz bilmiyorum. Turgut Altıok bizim dostumuzdur. Tabi bu süreçte siyasetin normal silahlarını kullanmak lazım. Normal silahlar kullanılmazsa o incitici olur. Hiçkimseye hiçbir faydası da olmaz. Belden aşağıya vurmamak lazım siyasette.”

Toptan, ilçeden ayrılarak Ankara’ya hareket etti.


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akp, bayrağı, bayragi, konvoyunda, toptan’ın, toptanand#8217in


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bahçeli'nin konvoyunda kaza! Desmont Haber Arşivi 0 28 Kasım 2014 15:55
Fransanın terbiyesizliği > Türk bayrağı yerine Tunus bayrağı! Violent Haber Arşivi 1 14 Haziran 2013 11:26
Erivan’da Türk bayrağı yakıldı Feronia Haber Arşivi 6 24 Nisan 2010 23:54