IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2009, 21:11   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Katil zanlısı işsiz komşusu çıkt




MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde boğularak öldürülüp üzerindeki altın takıları gasp edilen 65 yaşındaki Zeliha Çeliktaş’ı işsiz komşusu 25 yaşındaki Zekeriya Sarıkes’in öldürdüğü ortaya çıktı. Eşi 20 yaşındaki Fadime Sarıkes ile birlikte adliyeye sevk edilen zanlı, “Zengin amcalarım, müdür dayılarım utansın” diye bağırdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki 14 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, cuma namazından dönen 68 yaşındaki Abdurrahman Çeliktaş, evinin oturma odasında 3 yıl önce evlendiği eşi Zeliha Çeliktaş’ın cesedini buldu. İhbarı üzerine eve gelen, Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin yaptığı incelemede, Çeliktaş’ın iple boğularak öldürüldüğü, üzerindeki altın takılarının da gasp edildiği belirlendi.

POLİSLE SOHBET EDİNCE YAKALANDI

Zeliha Çeliktaş’ın öldürüldüğünün duyulması üzerine olay yerine gelen işsiz komşusu Zekeriya Sarıkes’in, cinayeti araştıran polislerle sohbet ettiği, bu sırada tedirgin ve çelişkili konuşmalar yapınca gözaltına alındığı ortaya çıktı. Eşi Fadime ile birlikte gözaltına alınan Zekeriya Sarıkes, sorgusunda komşusunu gasp amacıyla öldürdüğünü itiraf etti. Evinde gasp ettiği altınlar da bulunan Sarıkes, cinayetten önce gözünden ameliyat olan komşusu Zeliha Çeliktaş’a eşi ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu, üzerindeki altın takıları görünce çalmayı planladığını söylediği belirtildi. Ziyareti kısa keserek evine dönüp, olayı kafasında planladığını da anlatan Sarıkes’in, “Komşumun cuma namazına gideceğini, bu sırada Zeliha Çeliktaş’ın evde tek kalacağını biliyordum. Cuma ezanı okunduktan sonra eve geldim, kapıyı açtı, içeri girip iple boğazını sıkarak öldürdüm. 1 bilezik, 1 zincir, 2 yüzük ve 1 çift küpesini alıp, evime döndüm. Cinayetin duyulmasını bekledim. Eşi cuma namazından gelince olay ortaya çıktı. Ben de hiç bir şey olmamış gibi eve gidip polislerden bilgi almaya çalıştım. Bu sırada gözaltına alındım” dediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından Zekeriya Sarıkes ile olaydan haberinin olmadığını ileri süren eşi Fadime Sarıkes, adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı, görüntü alan gazetecilere, “Zengin amcalarım utansın, müdür dayılarım utansın” diye bağırdı.

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cikt, çıkt, issiz, işsiz, katil, komsusu, komşusu, zanlisi, zanlısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alice’in katil zanlısı da ölü bulundu AngeL Haber Arşivi 0 05 Ekim 2014 23:53
Katil zanlısı: Kurbanı kestik Seth Haber Arşivi 0 05 Ekim 2014 00:33
Burak Can'ın katil zanlısı yakalandı yaSmin Haber Arşivi 0 29 Mart 2014 10:20