IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2009, 12:14   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı için başvurular başlıyor




Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı duyurusunu yaptı. Başvurular 23 Şubat-2 Mart 2009 tarihleri arasında Bakanlığın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı sınavı duyurusunu yaptı. Başvurular 23 Şubat-2 Mart 2009 tarihleri arasında Bakanlığın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden yapılacak.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzası “İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Yarışması” konulu genelge valiliklere gönderildi.

Genelge ile uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı’nın başvuruları alınmaya başladı. Genelgeye göre 16 ayrı alanda toplam 405 ilköğretim müfettiş yardımcısı alınacak ve en fazla sınıf öğretmenliği alanında alım yapılacak.

40 YAŞINI DOLDURAN MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLAMAYACAK

İlköğretim Müfettiş Yardımcılığına başvuracak adayların en az dört yıl süreli yüksek öğrenim görenlerden olması gerekirken, resmi okul ve kurumlarda başvuru tarihinin son günü itibariyle en az sekiz yıl öğretmenlik yapmış olması, ikinci yedi yıllık hizmet süresinin en az dört yılını resmi okul ve kurumlarda öğretmen olarak, üç yılını ise Bakanlık merkez ya da taşra teşkilatı yöneticilik görevlerinde geçirmiş olması şartı aranıyor. Ayrıca başvuracak adayların 1 Ocak 2009 tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

ATAMALAR 13 KASIM’DA

Genelgeye göre başvurular bakanlığın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde yayınlanan başvuru formu ile 23 Şubat-2 Mart tarihleri arasında yapılacak. 8 Haziran 2009 tarihinde sınavın yapılacağı bina ve salon listeleri açıklanacak, 27 Haziran’da ise yazılı sınav yapılacak. 30 Haziran’da sınav sonu ve cevapları bakanlık adresinde yayınlanacak. Yazılı sınav sonuçları ise 10 Ağustos 2009 tarihinde açıklanırken 24 Ağustos’ta ise sözlü sınava davet edilecek adaylar bakanlık adresinde yayınlanacak. Sözlü sınavlar ise 29 Eylül ile 27 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacak. İlköğretim müfettiş yardımcılarının ataması ise 13 Kasım 2009 tarihinde olacak.

Başvuru yapacak adayların öncelikle Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına 40 TL yatırması gerekiyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basliyor, basvurular, icin, ilkogretim, mufettis, sinavi, yardimciligi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğretmenlik için başvurular başladı Dilara YGS ve LYS'ye Hazırlık 1 18 Ağustos 2010 19:18
İlköğretim 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı sona erdi. Soru ve cevaplar için tıklayın Dilara Haber Arşivi 0 05 Haziran 2010 15:42
SBS'ye başvurular için bugün son gün Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Mart 2009 02:39