IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2009, 14:12   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ßebeginin Adini Secti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



“Çekirdek aileden, ana babalı evden siyasetçi ve yazar çıkmaz” diyen Okan Bayülgen, adını İstanbul koyacağı bebeği için kayınvalidesi ve kayınpederiyle büyük bir evde oturmayı planlıyor.

31 Aralık’ta Roma Büyükelçiliği’nde evlendiği reklamcı eşi Şirin Ediger ile ismini İstanbul koyacakları bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Okan Bayülgen, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Enerji Danışmanı olan kayınpederi Volkan Ediger ile kayınvalidesini, birlikte oturmak üzere İstanbul’a çağırdı. Ankara’da oturan kayınvalidesi ve kayınpederinin İstanbul’a gelmesinin ardından büyük bir evde oturmayı planlayan Bayülgen, bir arada oturmanın çocuğunun hayrına olacağını söyledi.

KAYINVALİDESİ ve kayınpederi ile arasında “Allah aşkına beraber oturalım, Hayır, biz Ankara’da oturuyoruz, Büyük bir evde oturalım, ben her şeyi halledeceğim” şeklinde diyaloglar yaşandığını anlatan Bayülgen, şöyle devam etti: “Bunu da Hakkı (Devrim) abiden öğrendim. Döndüm kendi çocukluğuma baktım, aynı şey. Neden biliyor musunuz? Çünkü eğer büyük bir ailedeyse çocuk, yani teyzeler, nineler, dedeler varsa bir mesul çocuk oluyor. İkincisi o aileden siyasetçi çıkar, yazar çıkar. Siyasetçi ve yazar öyle çekirdek aileden, analı babalı evden çıkmaz.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adini, secti, ßebeginin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık