IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2009, 17:20   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ask ßüyüsü Ters Tepti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kocasıyla arasındaki romantizmi canlandırması için fal bakıp aşk büyüsü yapan falcıya koştu. Falcının yaptığı büyü pahalıya patladı...

BURSA'da para karşılığı fal baktığı için Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan 42 yaşındaki Nuran Yalım, yargılandığı ilk duruşmada, “Baktığım faldan mutlu olanlar benden büyü bozmamı istedi. Ben de anlamsız şekiller yaptığım kağıtları ‘büyü’ diye onlara verdim. Daha sonra yanıma gelip bana teşekkür ettiler. Sorunlarının çözüldüğünü söylediler” dedi.

Bursa'daki merkez Osmangazi İlçesi Namık Kemal Mahallesi'nde oturan Nuran Yalım, geçen yılın Ekim ayında, baktığı fal ve yaptığı büyüyle, eşi Nazire Kamacı ile ilişkilerini bozduğunu öne süren Cengiz Kamacı'nın şikayeti üzerine sivil kadın polisler tarafından 60 TL’ye fal baktığı iddiasıyla yakalandı.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Nuran Yalım'ın yargılanmasına Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. ‘Dini inanç ve duyguları istismar suretiyle dolandırıcılık' suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen Nuran Yalım, çıktığı fal baktığını kabul ederken bunu para karşılığı yapmadığını söyledi. Kendisini yakalayan sivil polislerden de para almadığını öne süren Nuran Yalım, şöyle konuştu:

“Evime gelen misafirlere kahve ikram ediyordum. Fal bakmamı istiyorlardı. Onlara ‘Hayır’ diyemezdim. Bir süre sonra falda gördüklerimin doğru olduğunu söyleyerek, bana teşekküre geliyorlardı. Hatta bazıları ısrarla büyü yapmamı istiyordu. Onları rahatlatmak için rastgele resim ve şekiller yapıp bunları sararak kendilerine ‘büyü’ diye veriyordum. Yaptığım bu garip şekillerin bile büyülerini bozduğunu söylüyorlardı. Nazire Kamacı da beni ziyarete geldi. Kendisiyle sohbet ettik kahve ikramında bulundum. Falına da baktım. Sanıyorum söylediklerimi eşine söylemiş, O da Nazire Kamacı ile yaşadığı kavgalardan beni sorumlu tuttu. Ben kesinlikle ne Nazire Kamacı’dan ne de polislerden para almadım.”

Mahkemede ifade veren Nazire Kamacı ise, “Eşim ile aramızda aylardır geçimsizlik ve huzursuzluk vardı. Bunu falcılık yapan Nuran Yalım ile konuşuyordum. Bana fal baktı. Ailemdeki huzursuzlukların eşimden kaynaklandığını söyledi. Bunu Cengiz ile paylaştım. O’da kızıp şikayetçi oldu. Daha sonra davasını geri aldı” diye konuştu.

Mahkeme heyeti yargılama sonunda suçunu sabit gördüğü Nuran Yalım'ı 2.5 ay hapis 450 TL para cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı daha sonra 5 yıl süreyle bir daha tekrarlanmaması koşuluyla erteledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
tepti, ters, ßuyusu, ßüyüsü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Chrome tuzağı ters tepti! Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 15 Mart 2012 16:40