IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2009, 02:04   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'a Konya'da etten duvar




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel uçakla geldiği Konya’dan miting yapacağı Karaman’a helikopterle geçmekte gecikince cuma namazını Konya'da kıldı. Bu ani değişiklik polis ve partililere zor anlar yaşattı. Erdoğan’a camiye giriş ve çıkışında korumaları adeta etten duvar ördü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Erdoğan’ın saat 11.00’da Konya’ya gelmesi planlanırken, Başbakan ancak saat 11.55’de Konya Havaalanı’na gelebildi. Erodoğan’ın gecikeceği belli olunca, korumalar ve partililer kısa süreli telaş yaşadı. Başbakan Erdoğan'ın cuma namazı kılması için cami arayan partililer sonunda Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Başbakan'ın Konya’ya gelişinde sık sık ziyaret ettiği Nakşibendilerin önemli isimleriden Tahir Büyükkörükçü’nün adı verilen camide karar kılındı.

AKP Milletvekili Hasan Angı telefonla partilileri arayarak, camide 25 kişinin namaz kılacağı yerin boş bırakılmasını istedi. Polis, acil olarak camiye gidip güvenlik önlemi aldı. Cami çevresindeki işyerlerinin çatılarına Özel Harekat polisleri yerleştirildi. Bu arada, Başbakanın binmesi için parti otobüsü acilen havaalanına çağırıldı ve kovalarla su dökülerek otobüs yıkandı.

EZANDAN 12 DAKİKA SONRA

Başbakan, eşi Emine hanımla saat 12.00’de havaalanı VİP salonuna geldi. Konya'da saat 12.03’de öğlen ezanı okundu ancak Erdoğan saat 12.08’de havaalanından partiye ait zırhlı otomobille ayrıldı. Emine Erdoğan ise havaalanında kaldı.

Başbakan Erdoğan, saat 12.15’de camiye girdi ve boş bırakılan bölüme geçti. Erdoğan’ın camiye girişinde korumaları adeta etten duvar ördü. Korumalar cami çıkışında da aynı şekilde yoğun önlem aldı. Tekirdağ mitinginde kendisine yaklaşmaya çalışan bir kişinin tabancayla yakalanmasının ardından Erdoğan’ın korumaları son gezilerde olduğu gibi Konya'da da önlemleri en üst düzeye çıkardı.

İMAM ERDOĞAN'I BEKLEDİ

Cami imamı Erdoğan içeriye girip 4 rekat sünnet namazı kılmasını bekledikten sonra farz için ezan okudu ve cuma namazı kılındı. Namazın ardından camiden çıkan Erdoğan, bahçede bekleyen cemaati selamladı. Bahçedekiler, Erdoğan’ı uzun süre alkışladı.

Cuma namazını kılıp havaalanına dönen Erdoğan burada kendisini bekleyen eşiyle birlikte terminal binasından helikoptere kadar yaklaşık 150 metre yan yana yürüdü. Erdoğan’ın, helikoptere eşinden önce binmesi dikkat çekti. Erdoğanları taşıyan helikopter 13.15’de Karaman’a gitmek üzere havalandı.



</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
duvar, erdoğana, erdogana, etten, konyada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Erdoğan O GÜN Konya'daydı MasteR06 Haber Arşivi 0 26 Şubat 2014 21:10