IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2009, 14:50   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Selam durma cezası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul Emniyet Müdürü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın görev başında şapkasız yakaladığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lere verdiği ceza, Mahmut Hoca'nın Hababam Sınıfı'na verdiği cezaları hatırlattı...


İstanbul Emniyet Müdürü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görev başında şapkasız yakaladığı biri kadın 5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e Emniyet’e her geliş ve gidişinde kendisine selam durma cezası verdi. Polisler 3 aydır, Cerrah’ı görünce selam duruyor.
Ceza nedeniyle psikolojisinin bozulduğu öne sürülen polislerden biri istifa dilekçesi verdi ama kabul edilmedi.


İDARİ SORUŞTURMA AÇTIRDI
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, 1 trafik, 1 motorize yunus polisi ve biri kadın 3 karakol polisini görevleri başında şapkasız yakaladı.
Memurlara sözlü uyarıda bulunan Cerrah, kıyafet yönetmeliğine aykırı davrandıkları için polisler hakkında hemen idari soruşturma açtırdı.


HEPSİNİN TAYİNİNİ ÇIKARDI
Polisler şapkasız yakalandıkları anda Cerrah’tan özür diledi. Ancak Cerrah, polislerin görev yaptıkları birimlerden tayinlerini çıkardı. Polisler, Cerrah’ın talimatıyla makamının bulunduğu Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün ana araç giriş kapısında görevlendirildi.

ESAS DURUŞTA SELAM VERİYORLAR
Polisler göreve başladıktan sonra Cerrah “Bundan böyle ben makam aracıyla ne zaman binaya girer ve çıkarsam beşiniz birden selam duracaksınız” diye emir verdi. 5 polis 3 aydır Emniyet Müdürlüğü’nün kapısında Cerrah’ın makam aracını görür görmez esas duruşa geçip selam veriyor.

CERRAH BU KONUDA TAVİZSİZ
Bu ‘garip’ ceza nedeniyle psikolojisinin bozulduğu öne sürülen polislerden birinin istifa dilekçesi verdiği, ancak dilekçenin kabul edilmediği öğrenildi. Celalettin Cerrah, kılık kıyafete verdiği önemle ve bu konudaki taviz vermez tutumuyla tanınıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cezasi, cezası, durma, selam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Durma Yağmur Durma ... Süslü Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 25 Mart 2010 12:24
Sadece Zurna Kanalında (S.a.,selam,) gibi mesajlar yazıLdında (a.seLam $nick) NasıL? Watchmaker mIRC Scripting Sorunları 5 22 Kasım 2007 15:20