IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2009, 11:55   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnternet Sevgilisine Kocasını Bıçaklattı!




Eşi evde yokken internette tanıştı, aşk yaşamaya başladı!

İnternetten tanıştığı sevgilisini Yalova'ya çağıran bir bayan, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisini eve alıp kocasını 7 yerinden bıçaklattı.

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Caddesi üzerindeki Nar Apartmanı'nda oturan H.G. (35) isimli kadın, kocası S.G. (40) ile geçimsizlik yaşıyordu. Eşinin evde olmadığı zamanlarda internette tanıştığı H.Ö. (24) ile sohbet etti. Bir süre sonra kendisinden 11 yaş küçük H.Ö. ile aşk yaşamaya başlayan H.G., genç adamı birkaç kez Yalova'ya çağırarak birlikte oldu. Kocasından kurtulmak istediğini sevgilisine söyleyen H.G., H.Ö.'nün onay vermesinin ardından bir plan yaptı. Olay günü, Uşak'ta yaşayan H.Ö. Yalova'ya geldi. S.G.'nin evden gitmesinin ardından H.G. genç sevgilisini eve aldı. 2 katlı olan evin yatak odası olarak kullanılan bölümüne çıkan genç adam, kadının verdiği bıçakla S.G.'nin geriye dönmesini beklemeye başladı.

Bu esnada H.G., olay anında başka yerde olduğunu ispatlayabilmek için 6 yaşındaki kızlarını da alarak annesinin evine gitti. Terzilik yapan S.G., eve döndüğünde eşinin olmadığını fark etti. Marketten aldığı erzakları mutfağa bırakan S.G., daha sonra yatak odası olarak kullanılan üst kata çıktı. Bu esnada saklandığı yerden çıkan H.Ö., ev sahibine bıçağı saplamaya başladı. S.G. vücudunun değişik yerlerine 7 bıçak darbesi alması sonucu kanlar içerisinde yere yığıldı. H.Ö. ise sevgilisi H.G.'nin kendisine verdiği altınları aldıktan sonra birkaç eşyayı daha dağıtarak evden çıktı. Evden koşarak uzaklaşan birini gören komşuları ise durumu polise bildirdi. Olayın yaşandığı eve gelen polis, kendinden geçmiş halde buldukları S.G.'yi Yalova Devlet Hastanesi'nde kaldırdı.

Olayı ilk etapta hırsızlık olarak niteleyen Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kapının zorlanmadığını fark etti. Alınan eşkalden önce şahsın robot resmine ulaşan Yalova polisi, ilk etapta H.G.'yi sorgulamadı. Bu esnada kadının telefonunda, Uşak'ta oturan H.Ö.'nün telefon numarasını bulan polis, genç adamın ehliyet belgesindeki fotoğrafına ulaştı. Verilen eşkalin H.Ö. ile benzerlik göstermesi üzerine Uşak Emniyet Müdürlüğü ile irtibata giren Yalova Emniyet Müdürlüğü şahsın yakalanmasını sağladı. H.Ö. yapılan sorgu sonrasında olayı itiraf etti.

Ardından kocasını sevgilisine öldürtmek isteyen H.G.'yi de sorgulayan polis, cinayet planını ortaya çıkardı. Polis evdeki bilgisayara da el koyarak kayıtların alınması için araştırma başlattı.

Uşak'tan getirilen sevgilisi H.Ö. ile birlikte Yalova Adliyesi'ne sevk edilen H.G., Nöbetçi Savcı tarafından ifadelerinin alınması sonrasında "Planlayarak adam öldürmeye tam teşebbüs" suçlaması ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan H.Ö. ve H.G. tutuklanarak cezaevine konuldu.


Kaynak: İHA...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bicaklatti, bıçaklattı, kocasini, kocasını, sevgilisine, İnternet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Playstation tutkusu baba bıçaklattı Süslü Haber Arşivi 1 26 Ocak 2010 12:26