IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2009, 01:05   #21
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Üşüyoruz " Koca Reis".
Mekanın cennet olsun,Türk'üm,Milliyetciyim diyen herkezin başı sağolsun.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Mart 2009, 01:34   #22
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Syn BBP genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki kişilerin vefatına çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bu ülkede bir çok kesime sevdirdi kendini, iyi bir vatanseverdi. Belkide bu ülkenin işiğiydi ama işik oldu ve gitti. İhmaller çok bu olayda, istihbarat ile hareket etmediler karambole aradılar..
Geride bıraktığı tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

 

Alt 28 Mart 2009, 03:38   #23
Çevrimdışı
GNU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Hersey bir yana , Türkiye'de bir parti liderinin , donarak ölmesi cok aci..Millet uzaya cikti biz hala helikopter kazasindan kurtulmus ama 2 gun gecikmeli bulunarak donan insanlarimza agliyoruz , yazik..

Sensiz üşüyecegiz reis..

Dipnot ; Başbakanin helikopteri düşse ne kadar zamanda bulurlar?


Konu GNU tarafından (28 Mart 2009 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 28 Mart 2009, 11:32   #24
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Bazı insanlar vardır SABAH güneşiyle doğarlar Akşam güneşiyle ölürler...
Ve Bazı insanlarda var ki Sabah güneşiyle doğarlar ama hiç ölmezler yeni başlayan her gün yeniden doğarlar taptaze ve diridir onlar. Onlar ki ulaşmak istedikleri yerin uzak veya yakın oluşuna aldırış etmeden gururla öfkeyle sabırla sevgiyle dimdik ve tertemiz alınla yürürler. Ve her geçtikleri diyarda bal tadı bırakırlar. Onlar sevda tohumları ekerler çorak gönüllere. Ve konuşmalarına gerek yoktur gülüşleri ve gözleri her şeyi anlatır zaten.Anadolu topraklarının yetirştirdiği ender şahsiyet. Hem Anadolu gibi kalmak oldukça zor olduğunu bile bile yılmadan yüksünmeden ve dik bir duruşla doğru bildiğini sakınmayan adam. Kazanın hemen sonrasında televizyonlarda yayınlanan Mamak cezaevindeyken yazdığı ve kendi sesinden okuduğu şiiri dinleyince bilmem ki sizde de belirdimi “ben bu adamı seviyordum ve seviyorum” diye bir ses. Hani bir söz vardır “insanların ölümüne ağlamayın doğumlarına ağlayın” Ben o nun ölümüne değil doğumuna hüzünlendim. Gözlerimin dolmadığını içimin incinmediğini gariplik duygusunun belirmediğini söyleyemem. Ama ben yinede diyorum ki “ey üşüyen adam sonsuzluğun sahibine giderken kalbimize yeni bir güneş gibi doğdun iyi ki doğdun” Çoşku ile süzüldün kimi zaman sonsuzluk içinde huzuru özlediğini bize anlatırken “ iki saniye sonrası için garantimiz yok” derken bize sanki sonsuzluğu hatırlattın. Aslında sevindirici olan ve bir insanın tek bir gayesi olurmu diyenlere tokat gibi bir cevap verdin sonsuzluk. Şimdi sana sonsuzluk kapıları ardına kadar açık. Biz ise yine anlayamamanın verdiği sarhoşluk ile hazan mevsiminde rüzgarlara kapılmış gazeller gibi savrulup duracağız taa ki anlayana kadar… Başımız Sağolsun...

__________________
Bin cihana değişmem
Şu öksüz Türk'lüğümü...
 

Alt 28 Mart 2009, 14:16   #25
ReiS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne kadar cereyan eden ve Türkiyeyi endişeye itmesi gereken bazı olaylara gözler önüne sermek gerekir diye düşünüyorum.

1- AKP Türkiyede muhalefet ve demokrasi istemiyor, Bu gerceği aşağıda sizlere sıralayacağım maddelerle kanıtlayabilirim.
a) 2002 Genel secimlerin de Cem Uzan ın Genç Partisini ve Uzan Ailesine devleti 5 milyar dolar dolandırdınız diyerek 50 milyar dolarlık mal varlıklarına el koymak kaydı ile yok etmişdir.
b)Kendi taraf medyalarında Her gün TSK (türk silahlı kuvvetleri) aleyhinde yayın yaparak Silahlı kuvvetlerdeki bazı dengeler,n bir biri ile arasının acılmasını sağladı.
c)Devlet içine kendi derin devletlerini kurmak kaydı ile Demokrasinin zaten yavaş olan çarkını iyice durdurdular. Bu olaylar akabinde eski derin devlet ile kendi derin devletlerinin savaşını ERGENEKON diye piyasaya sundular.
d)Devletin KİT lerini yok pahasına (kendi yandaşlarınave araplara) özelleştirerek kendilerini pembe gösterdiler, ekonomi iyi yolda süsü verdiler. ABD kaynaklı olan ve dışarda 3 ay suren kriz bizde 3 yıl sürecek haberleri ile halkı yavaş yavaş yoksulluğa alışmaya ittiler ve sucuda dış kaynaklı krize attılar
e)AKP için secimlere tek parti girmeli ve bu partide AKP olmalı göruşu hakim. İzmire gavur eli dediler, Adanada kendi belediye başkanlarına camur attılar. Madem Adana da belediye başkanları yolsuzluk yapıyordu neden görevden almadılar???
f)Diyarbakırda belediyeyi almak için Başbakan 3 kere miting düzenliyor. Bize oy veriseniz diyarbakır hizmet alır vermezseniz hava alır gibisinden. ( Bunu her blgede yapıyor aslında)
g)Gelelim Sİvas'a BBP ile AKP arasında kıyasıya gecen bir seçim havası var Sivas da. AKP ne yapıp edip almalı sivası. BBP bir şekilde bitmeli sivasda. Ama nasıl bitmeli?? Çünkü Sivasda Muhsin Yazıcıoğlu diye bir adam var ve her secimde Sivasdan milletvekili seciliyor. Secilirken de AKP ye vurduğu darbe nedeniyle AKP nin 7 milletvekili çıkartacabileceği Sivas dan sadece 5 vekil alabiliyor AKP.
h) Türkiye Cumhuriyetinin Kırmızı cizgiler ile belirlediği bir Kuzey Irak politikası vardı. AKP geldikden sonra ise bu cizgiler pempe olmuş hatta hepden cizgiler kaldırılmıştır. AKP alt yapılı Cumhurbaşkanı daha bir kaç gün önce Irak da resmen KÜRDİSTAN diyerek o kurulmaya çalışan devleti tanımıştır. İşin dahada kötüsü AKP li Cumhur başkanı Irak dönuşu ise insanların gözlerine baka baka Yalan söyleyerek Ben kürdistan demedim demiştir...!!!!
ı)AKP Hükümeti için Türklük yoktur. Bu yolda daha sağlam ilerlemek ve istedikleri gibi memleketi satabilmeleri için karşılarında sağlam bir TÜRKCÜ olmamalıdır. ( Muhsin yazıcıoğlu)
i)Basının özgur yayın yapması engellenerek (basın kuruluşlarının uzerine Maliye kanalıyla giderek veyahutta bazı basın kuruluşlarına devletin parasını hibe ederek) AKP iktidarının gerçek yüzünü halkın görmesini engellemişlerdir.

Şimdi arkadaşlar diyeceksiniz ki Muhsin Yazıcıoğlu ile bunların ne alakası var?

Arkadaşlar dilerseniz olayın ilk gunune dönelim.. Saat 15:10 ve tüm tv kanallarında Muhsin yazıcıoğlunun helikopterinin duştuğu haberleri gelmeye başladı.
Aradan 1 saat gecti ve Kahramanmaraş valisi acıklama yaptı: Musin Yazıcıoğlu kurtuldu diye.
Aradan belli zaman gecti yeni bir acıklama Muhsin yazıcıoğlu bulunamadı.
Sonra Bir acıklama daha bulunamadı. Bu olay böyle giderken kaza saati ile yaşanan saat arasında 5 saat zaman gecti. Böyle bir rezillik görülmedi.
Sonra akşam saat:19.00 da Cumhur başkanı acıklama Yapıyor enkaza ulaşılamadı. Olay saati ile acıklama saati arasından tam 4 saat gecmiş. Sinyal alamıyoruz dyorlar:S Yada sinyaller 30km lik alana yayılıyormuş da kış şartları el verişsizmiş. Çalışmalar aksıyormuşşş. Başbakan kalkmış TV lerde çalışmalara katılan helikopterleri ve markalarını sayıyor.. Reklam peşinde hala. Eyy başbakannnn O helikopterlere doldursaydın 20 şer hava indirme alayından komandoları. Havadan helikopterlerle her 1km ye indirseydin 20 kurtarma görevlisi. 30km lik alana 2 saatte hakim olurdunuz. Ve MUHSİN YAZICIĞLUNU 2 saat gibi kısa bir zamanda kurtarmış olurdunuz. Tabii eğer isteseydiniz... Devlet ve yonetenleri Muhsin başkanın kazadan sağ kurtulma ihtimaline karşılık zamanı uzatmış ve sağ kurtulma ihtimalini ortadan kaldırmıştır. Kaza anı ile enkazın bulunduğu zaman arasında tamm 49 saat gecmiştir..
Türkiye cumhuriyetinde GSM operatorleri herkese nokta yardımı verirken Muhsin başkan ve yanındaki 6 kişinin cep telefonlarının sinyaline 49 saatte ulaşamıyor. Hadi diyelimki dediğinz gibi GSM den sinyal alınamadı. Seyyar GSM vericisi bile olay yerine kazadan 44 sat sonra gidiyor. Nedennnnnn?? Muhsin başkanın Ölmesinimi beklendiniz??? Şerefsizler...

Ve enkazın bulunması; Devletin bütün imkanlarını sözde seferber ettiği !! enkaz bulma çalışmalarının fiyaskosuna bakın şimdi de.

Nasa da çalışan bir Sivaslı TÜRK mühendis BBP li muhendis arkadaşlarını arayarak enkazın koordinatlarını bildiriyor. Bu mühendisler koordinatları Başbakanlık kriz masasına ve arama kurtarma çalışması yapan olay yerindeki BBP li ekiplere bildiriyor. Başbakanlık kriz masası bu bilgileri ciddiye almıyor.
Ve ne yazıkki; Muhsin başkanı devlet 49 saatte bulamıyor. Etrafda arama çalışması yapan köylüler ve partililer tarafından bulunuyor..

Burası Türkiye Cumhuriyeti, Hükümet AKP hukumeti. Ne zaman nerde ne olacağı hiç belli olmaz...

Bunları yazarken aklıma 1990-2002 yılları geldi. Neydi o günler; Her cuma günü her camide türban olayları yaşardık. Ne oldu da şimdi türban dan bahseden yok memlekette.

Ne oldu eyy AKP hani bacımızın türbanı başındamı ?? Hani ne oldu????

Muhsin başkanın hesabı mutlaka sorulacaktır.....

 

Alt 28 Mart 2009, 15:19   #26
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Selamun Aleyküm öncelikle ,

Şuanki haberlere göre hala dört kişiden bahsediliyor ve Muhsin YAZICIOĞLU aralarında olmadığı söyleniyor. yalnız artık bbp genel merkezide ümidini kesmişki son açıklamalarında
Sayın TOP : Şehitlerimize Allah'dan Rahmet diliyoruz dedi ..

Kendi dilimce anlatmak istersem Sayın Muhsin Yazıcıoğlunu ;

"O" Bir Siyasetçiydi ama hiç bir zaman Politika yapmadı.
"O" Hangi siyasetçi ve hangi siyasi parti İSLAM için ve bu Vatan için doğru iş yaptıysa hep destek olmuştur ..
"O" Türkçülüğü hep savundu ama hiç bir zaman İSLAM'sız bir Türkçülüğe evet demedi.
"O" nun Kalbi önce Allah, Peygamber Aşkıyla sonrada Türklük ile çarptı.

Eğerki öldüysen ki biz sana ölü demeyiz! çünkü sen Şehitsin Şehitler ölmezki ..

Allah'ın Rahmeti Sayın Muhsin YAZICIOĞLU ile yanındaki dava arkadaşları ve "İHA" muhabiri ve Pilot'a olsun ..

Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi
Sana ulaşmak istiyorum.
Durun kapanmayın pencerelerim,
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk,üşüyorum.
Muhsin YAZICIOĞLU

 

Alt 28 Mart 2009, 15:27   #27
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Z-Net ölenin arkasından siyaset yapılmaz. Muhsin YAZICIOĞLU MHP ile anlaşamadı AKP ile anlaştığı kadarıyla. haberin varmı bundan genel seçimlerde akp ye destek vermiştir bilmem biliyormusun ? ..

önce saygınız olsun ölen insanlara sonra buralarda butür söylemler yapın BBP lideri ölmüş sen burada akp yi baltalamak için gereken bütün söylemleri yapıyorsun ölünün arkasından "rey, oy" polemiğimi yapmaya çalışıyorsun..!

 

Alt 28 Mart 2009, 15:34   #28
ReiS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




BaRoN sen körlenmiş zihniyetin hitabetcisi olma. Şöyle dön ve O kazayı acaba Tayyip erdoğan yapsaydı ne olurdu diye kendine bir sor???

Bu başlığa da verme bu cevabı bana özel pm ile ver..

Ben siyaset yapmıyorum, yapmadımda. TC hükümeti ve hükümet partisinin ne kadar içler acısı bir durum yaşadığını anlattım.

Varsa bana karşı verilecek cevabınız bu başlıkda olmasın. PM yolu ile ulaşabilirsiniz.

 

Alt 28 Mart 2009, 15:38   #29
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Z-Net sana karşılık bir cevap vermedim sen genel bir söylem yapmışsın bende o söylemine açıklama getirdim..

burada bu olayda hangi yetkili suçlu isede cezasını çekmelidir, ama "politika yapmaya" hiçmi hiç gerekte yoktur ..

 

Alt 28 Mart 2009, 16:00   #30
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesedine ulaşıldı




Ben Diyorum herzamanda Diycem .. Reis imiz ipini cektiler. Suikas a kurban Gitti Abdull Çatlı Suikasta Kurban Gitti. Muhsin yazicioğlu. Resmen Suikasta Kurban Gitti. bunLari yapanlar kimler. Tabiki Devlet.. neden yanlış yerde arıyorsun.. neden muhsin yazicioğlu Secim mitinginde helikopter havalanıyor 15 dk sonra tekrar miting yerine geliyor neden Sinyal Cihazi yok.. neden Tlf larina Sinyal ulaşmıyor.. Resmen Suikast.. abi.. ister alınının ister alınmayın Adam 5 yıl bir fil hüçrede yatırdılar.. lanet olsun böle Devlete.. ya Askeryenin oyunu var yada başkalarının..

__________________
Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL.
 

 

Etiketler
5, cesedine, enkazina, kişinin, muhsin, ulasildi, ulaşıldı, ve, yazicioglunun, yazıcıoğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayıp 3 arkadaşın cesedine ulaşıldı AngeL Haber Arşivi 0 21 Şubat 2014 13:53
28 işçinin cesedine ulaşıldı AngeLus Haber Arşivi 10 23 Mayıs 2010 09:58