IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2009, 18:28   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adli Tıp'a yeni başkan




ANKA

Adlî Tıp Kurumu Başkanlığına, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Cengiz Haluk İnce naklen atandı.

Başbakanlık ve bakanlıklara bağlı çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Atama kararlarına göre, Başbakanlık Müşavirliğine Muammer Işıkoğlu getirildi. Adlî Tıp Kurumu Başkanlığına, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Cengiz Haluk İnce naklen atandı

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcılığına Nejdet Özsoy, Ortaöğrenim Burs ve Yurtlar Dairesi Başkanlığına Mustafa Küçükoğlu, Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığına Halil Rahman Açar getirildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı I. Hukuk Müşavirliğine, Sağlık Bakanlığı I. Hukuk Müşaviri Salih Hacıömeroğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum 14 üncü Bölge Müdürlüğüne Sönmez Ata, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Baş Müfettişliklere, Müfettişler Şahin Türk ve Şerefettin Göral, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Diyarbakır İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne Lütfi Kınış atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcılığına Hayrullah Dağıstan, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Hatipoğlu, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Ayderen atandı.

Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına da Eyüp Yahşi getirildi.

Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı I. Hukuk Müşavirliğine Ahmet Keleş, Planlama Uzmanlığına Daire Başkanı Ayşe Sema Güler atandı.

Bu arada, Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeki Taştan görevlendirildi.
</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adli, baskan, tipa, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adli Sicil İçin Yeni Teklif Hazırlandı Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Mart 2012 18:46