IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2009, 14:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Annem mutfakta çay, biz web'de seks yapıyoruz




Aynı mesleği yapan iki kız kardeş; biri 22, diğeri 32 yaşında. İnternet ortamında erotik gösteriler yaparak geçimlerini sağlıyorlar. Habertürk'te yer alan habere göre aileleriyle yaşıyorlar, zaman zaman sevgilileri de oluyor ama kimse onların bu işi yaptığını bilmiyor.

Önce abla geldi buluşma noktasına. Sorularıma kaçamak cevaplar verdi. Yandık, dedim,sabaha kadar buradayız. 15 dakika sonra gelen sarışın kardeş, daha ben sormadan öyle ayrıntılar verdi ki, nutkum tutuldu. Düşünün ki bunlar yazabildiklerim. Peki deli mi bu kızlar; niye anlattılar, kendilerini riske attılar? Düşündüm ve şu cevabı buldum: Uçlarda yaşamaya, heyecana alışmışlar bir kere, ben de bu oyunun parçasıyım.

İşte iki kardeşin 'Webcam seks' maceraları; önce küçük kardeş S. anlattı...

Nasıl başladı bu macera?
Yakın arkadaşım internette bir ilan sitesine masaj ilanı vermiş. İşe yaradığını söyledi, biz de şansımızı denedik. İsimleri 'Admin' olarak geçen erotik site yöneticileri iş teklif etmeye başladı.

Bilgisayarın başına oturuyorsunuz, sonra?
Bize 'model' deniyor. Erkekler bizi beğeniyor, sitenin yöneticisine ödemeyi yapıp kendilerine verilen şifreyi giriyor ve süre işlemeye başlıyor. Süre genellikle 10 dakika.

Tanışma, sohbet faslı var mı, yoksa direkt “Soyun” mu diyorlar?
“Merhaba” diyorum, “Soyun” cevabı geliyor. Ben de oynuyorum; kat kat giyiniyorum, yavaş yavaş çıkarıyorum. 10 dakikayı tamamen soyunmadan geçiriyorum ki, 10 dakika daha satın alsın. Ama neticede, ne isterlerse yapıyorum.

Yüzünüz görünüyor mu?
Kimileri maske takıyor, ben kamerayı aşağıda tutuyorum. Fotoğrafım sahte. “Sesi aç” diyeni bile reddediyorum. Birinden çok hoşlanmıştım, yüzümü gösterdim, fotoğrafımı çekmiş. Başka isim kullandığım bir gün, “Bak, sizden bir kızın resmini aldım, sen de göster” dedi. Bu bana ders oldu.

Sebzeli fantaziler
Webcam seksi ne tür erkekler tercih ediyor?
Her tip... İş yerinden arayan çok oluyor. Onlar “Soyun” diyemiyor ama belden aşağıya getiriyorlar sohbeti. Aynı insanlar çok geliyor ve hep aynı şeyleri istiyorlar; tişörtünü çıkar, göğsünü aç, ayağa kalk, arkanı dön...

En çok ne istiyorlar?
“Oyuncağın var mı” diye sorarlar önce. Okşamalar ya da parmakla yapılan şeyler tatmin etmiyor erkekleri. Gerçek hayatta sevgilisi olmayanlar ya da sevgilisine istediği şeyi yaptıramayanlar, tatmini bende buluyorlar.

Sapıklar geliyor mu?
Sence? Saçma sapan fanteziler... Sebzeleri, meyveleri alet edenler var düşünsene. Muz, salatalık, patlıcan... En korkuncu da patlıcan.

Site sahipleri nasıl adamlar?
Sadece bir tanesini tanıdım. Fethiyeli, ailesi zengindi. İstanbul'a yeni gelmişti. *** shop'u vardı. Macera meraklısı işte!

Evde kapıyı kilitliyoruz
Kazancınız nasıl?
10 dakikası 20 lira; yarısı benim, yarısı yöneticinin. Ama böyle çok alacağım kaldı. Aylık kazancım 1500-3000 lira.

Başka iş arayıp bulamadınız mı? Niye böyle bir işte çalışır ki insan, macera tutkusu mu?
Yanında sevgilisiyle yapanlar var bu işi. Kadın kılığına giren erkekler var. İhtiyaçtan yapanlar da var ama az. Benimse para kazanmam lazım.
Eğitimimi bu yözden bıraktım, iş bulamıyorum. Garsonluktan 500 lira kazanıyordum, yarısı yol parasıydı.

Aileniz biliyor mu böyle bir iş yaptığınızı?
Bilmiyorlar. Arada memlekete gidiyorlar, o zaman rahatız. Evde olduklarında kapıyı kilitliyoruz, annem çay getirdiğinde falan açıyoruz. “Telefonların kontör şifrelerini kırıp para kazanıyorum” diyorum. Anlamadıkları için bir şey demiyorlar. Fark ederlerse “Dışarı yallah” derler.

Utanç duyuyor musunuz bu işi yaptığınız için?
Utanmıyorum. Bunu fahişelik olarak görmüyorum, çünkü temas yok. Kocasını aldatan namuslu, ben değil miyim? Hesabını vereceğim makam belli.

Abla F: Erkeklerden nefret ediyorum
Başınıza ilginç olaylar geliyor mu?
Yüzümü göstermediğim için “Travestisin, donunu indir inanayım” diyenler oluyor. Zaten amaç o. İki kadın isteyenler oluyor, o zaman eğlence başlıyor; nereden bilsinler aynı odada abla-kardeş olduğumuzu. Ama geçenlerde birisi “Dekolteni kapat” dedi. Sevgilisinden ayrılmış, dertleşmek istiyormuş.

Günde kaç saat çalışıyorsunuz?
İstediğim kadar. Bir hafta kardeşim yoktu. Admin, ”Çabuk üstünü değiştir, iki kişi olacaksın bu gece” dedi. O gün anam ağladı; çamaşırı değiştir, salona geç...

Türkiye'de yaygın mı webcam seks?
2004'ten sonra başladı. Öncesinde yabancı kızlar devredeydi. Biz iki yıldır yapıyoruz. Son aylarda o kadar Çok yapan oldu ki...

Erkek arkadaşınız var mı, işinizi biliyor mu?
Bilmiyor tabii. Bir kere çakar gibi oldu, “Başkaları yapıyor, kontör satmaları için aracı oluyorum” dedim.

Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum, düşlerimde. En son dün gece “Erkeklerden nefret ediyorum” dedim.
kaynak:Haberokur.com
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
annem, biz, cay, mutfakta, seks, webde, yapiyoruz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annem canım annem.. LuisCode Genel Paylaşım 1 02 Mayıs 2006 08:40