IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2009, 11:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Memati izdihamı!




Hayranları Gürkan Uygun'la fotoğraf çekme yarışına girince ünlü oyuncu yoğun ilgiden sıkıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tekirdağ'da Kiraz Festival kapsamında düzenlenen Veteranlar Futbol maçına eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Memati Baş (Gürkan Uygun) katıldı. Sarı formasıyla sahaya çıkan 'Memati' ilgi odağı olurken, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdiham yarattı.
Tekirdağ'da bu yıl 45'ncisi organize edilen Kiraz Festival kapsamında Veteranlar futbol maçı düzenlendi. Maça sarı formaları ile eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Trabzonsporlu Lemi Çelik, eski Beşiktaşlı Sertan Eser, ve Gökhan Keskin, eski Galatasaraylı Savaş Demiral (Büyük savaş) ve Kurtlar Vadisi Dizisi'nin Mameti Baş karakterini canlandıran Gürkan Uygun katıldı. Karşı takımda ise siyah formaları ile de Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve diğer bürokratlar yer aldı. Maç öncesinde vatandaşlar eski futbolcular ile fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. En yoğun ilgiyi ise Memati aldı. Taraftarların tribüne çağırdığı Gürkan Uygun, zaman zaman yoğun ilgiden sıkılarak çaresi kaçmakta buldu.
İki takım oyuncuları birbirlerine başarılar diledikten sonra başlayan maçta Rıdvan Dilmen yaptığı teknik hareketleri ile büyük alkış topladı. Maçın 10'unci dakikasında Lemi sarı takımı 1-0 öne geçiren golü attı. 12'nci dakikada Rıdvan Dilmen, 3 kişiyi de çalımla***** takımını 2-0'a taşıyan gölü attı. Sarı takımın son gölünü ise Büyük Savaş dakika 20'da atarak şöhretler karmasını 3-0 öne geçirdi. Kısa sürede yoruldukları gözlenen şöhretler 45 dakika oynanan maçtan 3-1 galip ayrıldı. Maçın bitmesi ile birlikte çok sayıda vatandaş sahaya inerek eski oyuncular ile fotoğraf çektirme yarışına girdi.
Maçın ardından da en büyük ilgiyi yine Memati Baş karakterini canlandıran Gürkan Uygun gördü. Etrafını saran vatandaşlar nedeniyle adeta bunalan Memati çareyi soyunma odasına kaçmakta buldu. Polis ve güvenlik ekiplerinin arasına aldığı Memati zorda olsa soyunma odasına kaçtı. Araçlarına binmek isteyen şöhretler vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Memati ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdiham yarattı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
izdihami, izdihamı, memati


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Memati ve Behzat Ç. yan yana Perii Haber Arşivi 0 16 Eylül 2012 18:20
Futbolcu Memati :) KiLL Komedi ve Mizah 4 21 Kasım 2007 18:16