IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2009, 09:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vali'nin tabela hassasiyeti




Şanlıurfa'ya ataması yapılan Trabzon Valisi,"hizmet yürüsün de bizim adımız kapı kenarı olsun" dedi ve adının yazılı olduğu tabelaya yöneldi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sürmene ilçesinde açılışını yaptığı gençlik merkezinin girişinde asılı olan, ''Bu tesis Vali Nuri Okutan'ın Gençlik Merkezleri Projesi kapsamında yapılmıştır'' yazılı tabelayı söktü.

İlçede daha önce atıl olan gençlik merkezi ile eğitim, tarım ve sosyal hizmetler alanında yapılan projelerin toplu açılışı törenle yapıldı. Vali Okutan, törende yaptığı konuşmada, ilçede birçok projenin toplu açılışını yapmaktan gurur duyduğunu belirterek amaçlarının geleceğe yapılan yatırımı ön planda tutmak olduğunu söyledi.

Bu açılışın yaklaşık 5 ay önce yapılması gerektiğini ifade eden Vali Okutan, ''Belki başka işleri öne alarak bunu erteledik ve bugüne nasip oldu. Biliyorsunuz Şanlıurfa'ya atamam yapıldı. Veda ziyaretlerimizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu açılışı yapmadan da gitmek istemedim. Hem sevinç hem de ayrılığın getirdiği üzüntüyle aranızdayım'' dedi.

Şimdiye kadar severek ve isteyerek hizmet ettiklerini, bundan sonra da aynen devam edeceklerini kaydeden Vali Okutan, kürsünün arkasında yer alan, adının yazıldığı tabelayı göstererek ''Hizmet yürüsün de bizim yerimiz kapının kenarı olsun. Mühim olan hizmetin yürümesi. O nedenle ben sayın kaymakamımdan bu tabelanın kaldırılmasını rica ediyorum. Bu merkezin güzelliklere vesile olacağına hiç şüphem yok'' diye konuştu.

Okutan, konuşmasının ardından, gençlik merkezinin girişinde bulunan, ''Bu tesis Vali Nuri Okutan'ın Gençlik Merkezleri Projesi kapsamında yapılmıştır'' yazılı levhayı tornavidayla söktü.

Vali Okutan, daha sonra, Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan ve Belediye Başkanı Fikri Usta'yla açılışları gerçekleştirdi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hassasiyeti, tabela, valinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diş Hassasiyeti CtrL Sağlıklı Bakım Önerileri 0 04 Ocak 2014 13:17
Bu da ÇİNGİLİZCE tabela! Metin Genel Paylaşım 0 05 Aralık 2007 22:00