IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   FSM bitince, E-5 başlıyor, çileye devam (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/227430-fsm-bitince-e-5-basliyor-cileye-devam.html)

Juventus 27 Haziran 2009 10:52

FSM bitince, E-5 başlıyor, çileye devam
 
İstanbul B. Belediye Başkanı Topbaş, FSM'deki güçlendirme çalışmalarının hemen ardından E-5'te asfaltlama işinin başlayacağını açıkladı. Vatandaşı etkilememesi için çalışmalar gece yapılacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Haliç'te düzenlenecek geziler için özel üretilen Kasımpaşa Motor Botu Haliç Tersanesi'nde dün düzenlenen törenle suya indi.
Törene katılan Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının hedeflenenden 10 gün önce bitirileceğini belirterek, bu çalışmanın hemen ardından E-5 üzerinde asfaltlama çalışmalarına başlanacağı söyledi.
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. tarafından 3 adet üretilmesi planlanan Motor Botlar'dan ilki olan Kasımpaşa Motor Botu testleri yapıldıktan sonra 1 ay içinde hizmete alınacak.
Bot, Haliç ve Üsküdar hattında hem gezinti hem de yolculuk için hizmet verecek. Sütlüce ve Hasköy motorları da 3 ay arayla yılsonuna kadar denizle buluşturulacak. Özel üretilen gemiler yıl boyunca hizmet verecek. Tamamı Türk mühendis ve işçiler tarafından tasarlanan ve inşa edilen 42 metre uzunluğunda, 8.5 metre eninde olan gemilerde her türlü konfor düşünüldü. 600 yolcu kapasiteli botların içinde engelliler için de bir bölüm oluşturuldu.
ASFALTLAMA GECE YARISI
Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının hedeflenenden 10 gün önce bitirileceğini kaydetti.
Topbaş, köprüdeki çalışmalara ek olarak belediyenin E-5 üzerinde asfaltlama çalışmaları başlayacağını ancak bu çalışmaların gece yarısı yapılacağını belirterek, bunun da trafiği aksatmayacağını söyledi.
Asfaltlama çalışmalarının okullar açılmadan önce tamamlanması gerektiğini dile getiren Topbaş, "Bu çalışmalar yapılmak zorunda. İstanbullular korkmasın. İkinci bir kargaşa, kenti beklemiyor. Gece yarısı trafik aksatılmadan çalışmalar yapılacak. Geçen yılda bu çalışmayı yaptık kimsenin ruhu bile duymadı" dedi.
HALİÇ TERSANESİ MÜZE OLACAK
Kasımpaşa Botu'nun suya indirilmesiyle ilgili düzenlenen törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Tersanesi'nin deniz müzesi olacağını da İstanbullular'a müjdeledi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net