IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2009, 10:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
FSM bitince, E-5 başlıyor, çileye devam




İstanbul B. Belediye Başkanı Topbaş, FSM'deki güçlendirme çalışmalarının hemen ardından E-5'te asfaltlama işinin başlayacağını açıkladı. Vatandaşı etkilememesi için çalışmalar gece yapılacak.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Haliç'te düzenlenecek geziler için özel üretilen Kasımpaşa Motor Botu Haliç Tersanesi'nde dün düzenlenen törenle suya indi.
Törene katılan Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının hedeflenenden 10 gün önce bitirileceğini belirterek, bu çalışmanın hemen ardından E-5 üzerinde asfaltlama çalışmalarına başlanacağı söyledi.
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. tarafından 3 adet üretilmesi planlanan Motor Botlar'dan ilki olan Kasımpaşa Motor Botu testleri yapıldıktan sonra 1 ay içinde hizmete alınacak.
Bot, Haliç ve Üsküdar hattında hem gezinti hem de yolculuk için hizmet verecek. Sütlüce ve Hasköy motorları da 3 ay arayla yılsonuna kadar denizle buluşturulacak. Özel üretilen gemiler yıl boyunca hizmet verecek. Tamamı Türk mühendis ve işçiler tarafından tasarlanan ve inşa edilen 42 metre uzunluğunda, 8.5 metre eninde olan gemilerde her türlü konfor düşünüldü. 600 yolcu kapasiteli botların içinde engelliler için de bir bölüm oluşturuldu.
ASFALTLAMA GECE YARISI
Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının hedeflenenden 10 gün önce bitirileceğini kaydetti.
Topbaş, köprüdeki çalışmalara ek olarak belediyenin E-5 üzerinde asfaltlama çalışmaları başlayacağını ancak bu çalışmaların gece yarısı yapılacağını belirterek, bunun da trafiği aksatmayacağını söyledi.
Asfaltlama çalışmalarının okullar açılmadan önce tamamlanması gerektiğini dile getiren Topbaş, "Bu çalışmalar yapılmak zorunda. İstanbullular korkmasın. İkinci bir kargaşa, kenti beklemiyor. Gece yarısı trafik aksatılmadan çalışmalar yapılacak. Geçen yılda bu çalışmayı yaptık kimsenin ruhu bile duymadı" dedi.
HALİÇ TERSANESİ MÜZE OLACAK
Kasımpaşa Botu'nun suya indirilmesiyle ilgili düzenlenen törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Tersanesi'nin deniz müzesi olacağını da İstanbullular'a müjdeledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basliyor, bitince, cileye, devam, fsm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tasa, gam, sikinti ve çileye karşi dua Violent Dualar 0 26 Kasım 2012 11:48
Aşk Bitince 8 Arkadaş Gidiyor Liaaa Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Mayıs 2012 12:30
Bir Çileye Daha Son SLyther Otomobil Haberleri 0 16 Aralık 2011 02:26
Her Aşk Bitince Başlıyormuş Aslında. Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Ekim 2010 18:17