IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2009, 14:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Chpli başkan öyle bir zam yaptı ki!




SİVAS'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Çetinkaya Beldesinde belediye çalışanları zam bayramı yaşıyor. 29 Mart seçimlerinde göreve başlayan CHP'li Başkan Gazi Şentürk, personel maaşlarının yetersiz olduğunu belirleyerek çalışanlara yüzde 40-60 arasında değişen oranlarda zam yaptı.

YÜZDE 60 ZAM

Yerel seçimlerde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Gazi Şentürk'ün ilk icraatı belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 40 ile 60 arasında değişen oranlarda zam yapmak oldu. Seçimlerden önce 20 personeli bulunan Çetinkaya Belediyesi, Gazi Şentürk başkan seçildikten sonra 2 işçi daha alarak sayıyı 22'ye çıkardı. Belediyede en düşük maaş 670, en yüksek işçi aylığı ise 1050 TL iken yapılan zamlardan sonra ise en düşük işçi aylığı 1050, en yüksek aylık ise 1525 TL oldu. Seçildikten sonra ilk olarak işçilerin maaşlarını incelemeye alan Başkan Gazi Şentürk rakamların çok düşük olduğunu ve bu para ile geçinemeyeceklerini düşünerek hemen çalışmaya başladığını söyledi.

KENDİ ÇABAMIZLA KAZANACAĞIZ
Başkan Şentürk, "Türkiyede insanlar artık gıdalarını alamaz, çocuklarını okutamaz, evlerini geçindiremez duruma geldiler. Günümüzde insanların kazançları az, masrafları çok olmaya başladı. Aç olan insandan her türlü kötülük beklenir. Cebinde parası olmayan insan yaşantısını idame ettiremez. Biz bu hareketimizle sağlıklı toplum yapısını ortaya çıkardığımıza inanıyorum. Fırsat buldukça daha çok saha açarak bir şeyler üreteceğiz. Biz zaten bu paraları bir şeyler üreterek vereceğiz. Biz bunun peşindeyiz." dedi. Beldeyi geliştirmeye çalışacaklarını söyleyen Şentürk, "Geçmişte, işten atılan insanlarımızın tekrar dönmeleri için çaba gösteriyoruz. Beldemizde kapatılan banka şubelerini geri getirmeye çalışıyoruz. İhtiyacımız olan hizmetleri alabilmek için temas halindeyiz. Biz bütün kazanımların kendi çabamız ile olacağını biliyoruz." dedi.

İŞÇİLER SEVİNÇLİ

Belediye Başkanı Şentürk'ün göreve geldikten sonra maaşlarına yaptığı zammın mutluluğunu yaşayan çalışanlar ise bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. İşçiler, daha önce aldıkları maşalar ile zorlukla geçindiklerini belirterek, yapılan zammın ardından çalışma isteklerinin daha da arttığını ve kendilerine bu imkanı sunan belediye başkanına şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baskan, bîr, chpli, oyle, yapti, zam, öyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merkel Öyle Bir Şey Yaptı ki... Thetis Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2012 18:07
Öyle bir hata yaptı ki Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 21 Ekim 2011 19:26