IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2009, 20:04   #1
Çevrimdışı
She
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
15 Kişi Aynı Anda Konuşuyor.




Türk Telekom'un sunduğu TeleToplantı servisi ile 15 kişiye kadar katılımcı aynı anda telefon üzerinden telekonferans yapabilirken herkes kendi arama ücretini ödüyor.

Türk Telekom, 15'e kadar katılımcı ile aynı anda telefon üzerinden telekonferans görüşmesi yapılmasını sağlayan TeleToplantı servisini müşterilerinin hizmetine sunmaya başladı. Bu servis ile kullanıcılar, seyahat maliyetlerini kısarak farklı lokasyonlardaki müşteri ya da çalışma arkadaşlarıyla telefon üzerinden rahatlıkla görüşme yapabiliyor.

Tüm eve, iş ve mobil telefonlardan erişilebilen ve yurtdışından da aranabilen TeleToplantı servisi, farklı coğrafyalarda çalışan kişi ve kurumlara minimum zaman ve maliyetle toplantı yapma olanağı sunuyor. Ayrıca öğrencilerin ortak proje veya ödev çalışması yürütmesine ve farklı şehirlerde hatta ülkelerde yaşayan akrabaların aynı anda görüşmesine de imkân sağla***** Türk Telekom müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Sözleşme ya da üyelik koşulu gerektirmeyen TeleToplantı servisinden yararlanmak isteyenlerin, 4441444'i ara***** veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine tıkla***** bir TeleToplantı açma şifresi ve TeleToplantı katılma şifresi almaları, sonrasında ise TeleToplantı'nın tarihini, saatini ve katılma şifrelerini davetlilere iletmesi gerekiyor. Toplantıyı organize eden kişi, davetlilere verilen saatte 444TPLT (4448758) numaralı TeleToplantı merkezini ara***** ve açma şifresini girerek toplantıyı başlatabiliyor.

TeleToplantı servisini arayan her katılımcı, yurtiçi ve yurtdışı görüşme ücretini, kendi tarifesi üzerinden sabit hatları arama ücreti olarak kendi operatörüne, Türk Telekom aboneleri ise yurtiçi görüşme ücreti olarak ödüyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
15, anda, ayni, aynı, kisi, kişi, konusuyor, konuşuyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aynı anda aynı kadınla evlilerdi! yaSmin Haber Arşivi 0 29 Eylül 2014 18:34
Ali Sami Yen'de 14.517 kişi aynı anda Türkiye'nin "A milli başarı kitabı"nı okudu! AftieL Kişisel Gelişim 0 01 Haziran 2014 21:00
Aynı anda banyo yapan 14 bin 345 kişi! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 02 Kasım 2011 15:05
Aynı anda kanala 4 kişi girince +mR TrancEnergy mIRC Scripting Sorunları 12 26 Ağustos 2006 14:06