IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2009, 02:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Van'da çocuk katili sapık yakalandı




4 Temmuz tarihinde tecavüz edildikten sonra dövülen ve cesedi Şerefiye Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki bir apartmanın bahçesinde bulunan C.K.'nın (12) katil zanlısının U.A. (27) olduğunu belirleyen polis, zanlıyı yapılan operasyonla yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan zanlı, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.
Polis, basın mensuplarının görüntü çekmesini engellemek amacıyla U.A.'yı adliye kapısı yerine valilik giriş kapısından içeri aldı. Nöbetçi savcılık
tarafından ifadesi alınan U.A., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. U.A.'nın can güvenliği nedeniyle görüntüsünün alınmaması için adliye ve valilik kapısında görev alan basın mensupları ile ekipler arasında köşe kapmaca yaşanırken, ekipler U.A.'yı valilik garaj kapısından çıkararak cezaevine götürdü.

Bu arada, ayakkabı boyacılığı yaparak 5 kardeşine ve anne babasına bakan C.K.'nın ailesi, çocuklarının geçen yıl bahçede çektirdiği fotoğraflarına bakarak kendilerini avutmaya çalışıyor. Ailesiyle 10 yıl önce Hakkari'den Van'a göç eden C.K.'nın babası Behçet K., ''Bizim canımızı yaktılar, Allah da onların canını yaksın'' dedi.
Oğlunun evin bahçesine diktiği fidanın yanından ayrılmayan ve fidanın yapraklarını öperek gözyaşı döken anne Hinar K. ise, ''Oğlum bisikletle mahallede dolaşırdı. Bahçe işleri ile uğraşırdı. Bisiklete binişi hala gözlerimin önünde. Canım yanıyor. Başka anne ve babalar ağlamasın. Allah rızası için oğluma bunu yapanlar bulunsun'' şeklinde konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuk, katili, sapik, vanda, yakalandi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
76'lık Sapık Yakalandı JB Haber Arşivi 3 06 Nisan 2011 21:41
Öğrencilerin katili yakalandı Collettivo Haber Arşivi 0 24 Eylül 2008 09:58