IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Temmuz 2009, 02:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bülent ersoy karakolluk oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Her şey 13 yaşındaki Sevil Özkay’ın, "Senden bir imza alabilir miyim" demesiyle başladı. Bülent Ersoy, "Sen değil, siz diye hitap edeceksin" dedi. Sevil Özkay da öyle dedi ama Ersoy imza vermedi. Bunun üzerine anne Fatoş Kara araya girdi, önce tartışma sonra kavga çıktı. Polis biber gazı kullandı ve olay karakolluk oldu.

Antalya Lara’daki Alara Restoran’da önceki akşam 23.00 sıralarında bir grupla yemek yiyen Bülent Ersoy’un yanına gelen 13 yaşındaki Sevil Özkay, "Senden bir imza alabilir miyim?" diye sordu. Ersoy, hayranını, "Sen değil ’Siz’ diye hitap edeceksin" diye uyardı. Kız da bu defa, "Özür dilerim. Sizden bir imza alabilir miyim?" dedi. "Aferin böyle ol" diyen Bülent Ersoy bu kez imza vermekten vazgeçti. Olup biteni masasından izleyen Sevil Özkay’ın annesi manken Fatoş Kara ile Bülent Ersoy arasında tartışma başladı. Tartışmaya, Kara’nın yanındaki manken arkadaşı Yasemin Tüzün de katıldı.

HAYRANINA BÖYLE DAVRANAMAZ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, olaya restoranda bulunan iki tarafın yakınları da katılınca ortalık karıştı. Olay yerine çağrılan polis, Kara ve Tüzün’ü engellemekte zorlanınca biber gazı kullandı. Polis, Bülent Ersoy’u Lara polis noktasına, Kara ve Tüzün’ün de Demircikara Polis Merkezi’ne götürerek ifadelerini aldı. Taraflar birbirlerinden şikáyetçi olmayınca Ersoy geç saatlerde evine döndü. Polise direndikleri öne sürülen iki manken de ifadelerinin alınmasının ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Boşandığı eşinden olan kızına Ersoy’un kötü davrandığını savunan Fatoş Kara, "İmza isteyen kızımın üslubunu beğenmemiş. Kızım düzeltmesine rağmen ’Kenara çekil, git başımızdan’ gibi sözler sarf etmiş. Bunu öğrenince çılgına döndüm. Ünlü bir sanatçı küçük hayranına nasıl böyle davranır?" dedi.

BİZİ ZORLA KARAKOLA GÖTÜRDÜLER

Antalya’da mankenlik ve foto modellik yapan, geçen yıllarda ’En iyi dul manken’ yarışmasına katılan Fatoş Kara, daha sonra kavganın kızı Sevil ile manken arkadaşı Yasemin arasında geçtiğini de iddia etti. Kara şunları anlattı: "Yasemin, annesi, ben, kızım ve bir otelci arkadaşımız yemek yiyorduk. Bülent Ersoy içeri girdi. Kızıma, ’Git hadi imzasını iste’ dedim. Yasemin’le yanına gittiler. Tartışma çıkınca Yasemin, "Sen yeğenimin yanında benimle nasıl konuşuyorsun?’ diyerek kızıp küfür etmiş. O sırada ayağa kalkıp birbirlerini ittiler. Daha sonra polis geldi. Karakola gitmek istemedik. Zorla götürdüler. O bizden şikáyetçi olmamış. Kızım olaylar sırasında dakikalarca ağladı."

BANA "SAÇINI YOLARIM" DEDİ

İddialara yanıt veren Bülent Ersoy, "Bir kız çocuğu yanıma geldi. Benden imzalı fotoğraf istedi. Ben de yanımda fotoğrafım olmadığını söyledim. Bunun üzerine kız çocuğu bir káğıt getirip imzalamamı istedi. Ben de boş káğıda imza atmayacağımı kibarca söyledim. Yanında duran annesi etrafındakilere dönerek, ’Şimdi bu kadının saçını başını yolayım mı’ dedi ve bağırmaya başladı. Otelin güvenlik görevlileri ve polisler kadını zor sakinleştirdi. Öyle çirkefti ki, kadını sakinleştirmekte güçlük çektiler. Kadın hakaret etmeye devam edince polis de koluna kelepçe takarak karakola götürmek zorunda kaldı. Olay bundan ibaret. Olay kapandı bitti" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bulent, bülent, ersoy, karakolluk, oldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Armağan Uzun Bülent Ersoy Show'a konuk oldu Violent TV Programları 0 11 Kasım 2013 09:59
'Bülent Ersoy ne zaman kadın oldu?' Meclis gündeminde (: LeyLa Haber Arşivi 1 21 Kasım 2011 11:07