IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2009, 01:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cemil İpekçi'den rahatsızlık iddialarına cevap




Mardin'de bulunan ünlü modacı ve tasarımcı Cemil İpekçi, bazı internet sitelerinde kendisi ile ilgili yapılan kalp krizi geçirdiği yönündeki haberi yalanladı. Sıcaklardan biraz etkilendiğini belirten İpekçi, Mardin Devlet Hastanesi'ne bizzat kendisinin giderek tansiyon ölçtürüp tahliller yaptırdığını ve şu anda da turp gibi olduğunu açıkladı.
Tarihi Mardin Artuklu Kervansaray da CİHAN muhabirinin sorularını cevaplandıran Cemil İpekçi, kendisi ile ilgili çıkar habere açıklık getirdi. Sıcak havanın etkisinden bir ara bunaldığını, daha önce de soğuk algınlığı geçirdiğini ve halen de bununla ilgili tedavisinin sürdüğünü ifade eden Cemil İpekçi, alışveriş yaptıktan sonra, Mardin Devlet Hastanesi'ne bizzat kendisinin otomobille gittiğini ve burada, tansiyon ölçtürüp, tahliller yaptırdığını ve tümümün de olumlu çıktığını açıkladı. İpekçi; "Allah'a çok şükür turp gibiyim. Sağlığım da gayet iyidir. Kalp krizi geçirdiğimle ilgili yapılan haber tamamen yalandır. Kalp krizi geçirseydim her halde size böyle rahat bir açıklamada bulunamaz ve yoğun bakım ünitesinde olurdum her halde." dedi.
Tüm bu gelişmelere rağmen sevenlerinin Amerika'dan dahi duyup telefonla kendisini arayıp geçmiş olsun dediğini, Türkiye'deki dostları ve sevenlerinin birçoğunun da kendisini sık aralıklarla arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunmasından dolayı hem sevindiğini, hem de üzüldüğünü sözlerine ekleyen İpekçi, Mardin'de olmaktan da son derece mutlu olduğunun altını çizdi.
Ünlü modacı daha sonra arkadaşları ile birlikte tarihi Artuklu kervansaray butik otelinde gece gec saatlerine kadar kaçak çayın tadını çıkardı.
Cemil İpekçi geçtiğimiz ay Mardin'de moda tasarım atölyesi açarak 40 bayan kursiyere moda ve tasarı üzerinde eğitim vermeye başlamıştı. Bu nedenle sık sık tarihi kente giderek kursiyerlerinin çalışma seyrini yakından takip ettiği belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cemil, cevap, iddialarina, iddialarına, ipekciden, rahatsizlik, rahatsızlık, İpekçiden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık