IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2009, 18:51   #1
Software
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DTP'yi PKK ile aynı kefeye koymuyorum





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Kürt Açılımı” konusunda DTP ile yapacağı görüşmeyle ilgili olarak, “DTP'yi PKK ile aynı kefede değerlendirmek istemiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, Kürt açılımı konusunda MHP'nin kapıları kapattığını, bu nedenle onlarla bir görüşme yapmayacağı mesajını da verdi. Erdoğan Meclis'e gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, bir gazetecinin DTP Eş Başkanı Ahmet Türk ile yapacağı görüşmenin neden Hükümet Başkanı sıfatıyla değil de Genel Başkan sıfatıyla olacağını sorması üzerine şöyle dedi:

“Genel Başkan olarak genel başkanlık odamda, genel başkanla görüşeceğim. Ve aynı zamanda grup başkanı sıfatıyla görüşmemi burada yapacağım. Bu tür görüşmeler yapmam, İçişleri Bakanımın koordinesinde yapılan, yürüyen çalışmayla alakalı bir görüşme değil. O ayrı bir konu. O konuda ise zaten İçişleri Bakanım gerekli çalışmaları yapıyor. Nitekim bu görüşmeye İçişleri Bakanımı da davet ettim. Olur ki onunla ilgili de gündeme bazı şeyler gelirse, bunların notu da arada alınır.”
Erdoğan, “MHP ile bir görüşme yapacak mısınız” sorusu üzerine, MHP'nin “Kürt Açılımı” konusunda kapıları kapattığını, MHP'nin böyle bir görüşmeye gerek görmediğini söyledi. Erdoğan, “Başlatılan çalışmayı, vatana ihanet olarak vasıflandırıyor. Şimdi olaya böyle yaklaşan bir anlayışla, bir zihniyetle bu kadar kabaca, daha ne olduğunu bilmeden, içinden ne çıkacak, onu bilmeden böyle bir yaklaşım içinde olanlarla neyi görüşeceksiniz” diye konuştu.


“DTP ile görüşme gündeme daha önce de gelmişti. Ama siz randevu vermediniz. Bu süreçte neden veriyorsunuz?” şeklindeki soruya Erdoğan, “Bakın hedefleri saptırıyorsunuz. Buralarda dürüst olun, samimi olun. O görüşmenin talebinin bize geldiği günün ertesi günü 10 tane şehidim oldu. Kalkıp da böyle bir cevabı veremezdim” karşılığını verdi. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben DTP'yi PKK ile aynı kefede değerlendirmek istemiyorum. Çünkü, Prlamentonun içinde olan bir siyasi parti. Eylemleri filleri, şu bu bunlar ayrı konular. Bunları ayrı konuşuruz. Ama Parlamentonun içinde olması sebebiyle olayı böyle değerlendirmek durumundayım.”Başbakan Erdoğan, “Kürt Açılımı konusunda hala bir ayrıntı yok” sorusunu ise cevaplandırmadan Genel Kurul salonuna doğru yürüdü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Ağustos 2009, 23:11   #2
Çevrimdışı
She
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DTP'yi PKK ile aynı kefeye koymuyorum




Öncelikle şunu belirtmek isterim Türkiye'de kürt sorunu yoktur, PKK (terör) sorunu vardir. Her daim PKK'yi destekleyen, PKK'yi seven, PKK'nin destekçisi olduğunu her firsatta gözümüze sokan, PKK'ya terör örgütü demeyen, dağda ölen teröristler için saygi duruşunda bulunan bir partiyi "PKK ile ayni kefeye koymamak" yanlızca bebek katillerine "Sayın" diye hitap eden birine yakışırdı. Bizleri şaşırtmıyorsunuz. Ne yazikki sizde benim gözümde DTP ile ayni kefedesiniz. PKK için bu kadar çaba sarfeden bir partiyi PKK ile ayni kefeye koymamak DTP'ye hakarettir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 06 Ağustos 2009, 00:44   #3
Regex
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DTP'yi PKK ile aynı kefeye koymuyorum




Kürt'leri severim, ancak kürtçüleri sevmem. DTP de PKK da ülkeyi bölme amacı taşımaktadır.

Not: Tayyip'in (Başbakan demek istemiyorum, zira kendisi o kimliğini şu aralar kullanmayı sevmiyor.) değerlendirmeleri de açıkçası önemsediğim şeyler değil. Çünkü bu adam, laiklikle dinsizliği de aynı kefeye koyan birisi. Yani kefe konusunda pek sağlıklı düşünemiyor veya işine düşünmemek daha çok geliyor.

 

 

Etiketler
ayni, aynı, dtpyi, kefeye, koymuyorum, pkk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bütün Dinleri Aynı Kefeye Koymak Kalemzede İslamiyet 0 05 Ağustos 2011 02:13
Dingin Uyu, Gece Aynı, Gündüz Aynı. Afrodit Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 28 Kasım 2010 20:46