IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2009, 01:31   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Köpeklerin saldırdığı mühendis hastanelik oldu




Adem YAZICI/ANKARA, (DHA)

ANKARA'nın Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde, dün akşam yürüyüşe çıkan jeofizik mühendisi Abdullah Gürer, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Kalçasından ve dizinden yaralanan Gürer, kaçmak isterken de yere düştü ve sol el bileği kırıldı. Hastaneye kaldırılan Gürer, bağırmasına karşın kendisine yardım etmediğini öne sürdüğü özel güvenlikçilere tepki gösterdi.

Bir kamu kurumunda jeofizik mühendisi olarak çalışan, evli ve 2 çocuk babası 55 yaşındaki Abdullah Gürer, dün akşam eve geldikten sonra eşofmanlarını giyip, Çankaya sınırları içinde bulunan Dikmen Vadisi 2'nci Etap'ta yürüyüşe çıktı. Saat 19.30 sıralarında, hızılı adımlarla yürüyen Gürer'e çevresini saran 7- 8 köpeğin saldırısına uğradı. Gürer, “Saldırı anında köpeklerden biri sol dizimden eşofmanımı kaptı, arkadan bir başka köpek pençe atıp kalçamdan ısırarak derin bir yara açtı. Dengemi kaybedip, sırtüstü yere düştüm, kendimi korumaya çalışırken sol el bileğim 3 yerden kırıldı” dedi.

Köpeklerle boğuşurken Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olduğunu söylediği özel güvenlik birimi çalışanlarının müdahalede bulunmadığını iddia eden Abdullah Gürer, saldırı sonrası sadece ambulans çağırıp, hastaneye gönderildiğini söyledi. Hastanede kırılan bileğini alçıya aldıklarını belirten Gürer, bir hafta sonra röntgen filmi çekilip kontrılden geçirileceğini, gerek görülmesi halinde ameliyat olacağını belirtti. Gürer, “Saldırı anında tekmeler savurup, dakikalarca mücadele ettim, sesim vadiden yankılanırken, hemen yakında bulunan özel güvenlikçiler olayı görmelerine rağmen beni kurtarmadılar. Bu, görevleri arasında değil miydi?” diye sordu.

Çankaya'da köpeklerin saldırısına uğramayı anlamakta güçlük çektiğini belirten Abdullah Gürer, sokakta başıboş dolaşan köpeklerin toplanmaması nedeniyle Çankaya Belediyesi'ne de tepki gösterdi. Gürer, “Daha önce yine burada bir arkadaşımız köpeklerin saldırısına uğradı. Burası başkentin güzide bir parkı. Vadi evleri 300- 400 bin TL'ye satılıyor, yabancılar da eşleri ve çocukları ile birlikte yürüyüşe çıkıyor. İnsana verilen değer bu kadar ucuz mu?” diye konuştu.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hastanelik, kopeklerin, köpeklerin, muhendis, mühendis, oldu, saldirdigi, saldırdığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mühendis Mekteb-i Alisi (Yüksek Mühendis Mektebi) Zen Tarih 0 21 Mayıs 2014 06:48
Ece Uslu hastanelik oldu PassioN Haber Arşivi 0 27 Nisan 2012 21:13
Cem Özer hastanelik oldu Angel Haber Arşivi 0 25 Eylül 2008 23:53
410 kişi hastanelik oldu PopSy Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2008 19:46