IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2009, 01:52   #1
Çevrimdışı
FLu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 tutuklama, Hayyam Garipoğlu gözaltında




Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili 3 kişi tutuklanırken, zanlının amcası Hayyam Garipoğlu da yeniden gözaltına alındı.


İSTANBUL - Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili, akşam saatlerinde bir gözaltı ve 3 tutuklama kararı çıktı. Zanlı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, soruşturmayı yürüten savcının talimatı üzerine gözaltına alındı ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Hayyam Garipoğlu'nun katil zanlısının kaçmasına ve saklanmasına yardımcı olduğu iddia ediliyor.
Daha önce gözaltına alınan 5 kişiden 2'si serbest bırakılmış, Garipoğlu şirketler gurubunda satın alma müdürü olarak çalışan Mehmet Karakayalı, yine şirket çalışanı Habip Kurt ve baba Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Bu 3 isim de, ''suçluyu kayırma'' ve ''delilleri karartma'' iddiasıyla tutuklandı.



SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Cinayetle ilglili gözaltına alınan ve Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz tarafından sorgulanan kişilerin verdiği ifadelere göre, zanlı, cinayet sonrası babası tarafından bir kafeden alınarak şirket lojmanlarına, oradan da babası ve amcası tarafından başka bir adrese götürüldü.
Bu ifadelerden sonra amca Hayyam Garipoğlu gözaltına alındı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Garipoğlu, yeniden Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Garipoğlu'nun geceyi burada geçireceği ve yarın sabah da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 2'si serbest bırakılmış, diğer 3 kişi ise nöbetçi mahkemeye çıkarılmıştı. Bu kişiler, mahkeme tarafından tutuklandı ve emniyet görevlileri tarafından Metris Cezaevi'ne götürüldü.
Tutuklanan kişiler, Garipoğlu şirketler gurubunda satın alma müdürü olarak çalışan Mehmet Karakayalı, yine şirket çalışanı Habip Kurt ve baba Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur.
Nida Garipoğlu'nun şoförünün eşi Kamuran Batur ve Hakan Çiçek ise serbest bırakılmıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, garipoğlu, garipoglu, gozaltinda, gözaltında, hayyam, tutuklama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayyam Garipoğlu gözaltında Seth Haber Arşivi 0 26 Kasım 2014 11:37