IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2009, 01:53   #1
Çevrimdışı
FLu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayıp çocuklar kapı kapı aranıyor




Kayseri'de bayramda şeker toplamak için evlerinden ayrılan 3 çocuğun bulunması için süren arama çalışmalarında şu ana kadar sonuç alınamadı. Kayıp çocuklar ev ev aranırken, kamera kayıtları da inceleniyor.


KAYSERİ - Bayramın 2. günü Kayseri'nin Talas ilçesinde oturan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin ile birlikte evlerinin önündeki parkta komşularının 11 yaşındaki kızları Türkan Ay ile bir süre oynadıktan sonra ailelerine haber vererek şeker toplamaya gitti. Akşam olmasına rağmen evlerine dönmeyen 3 çocuğun bulunması için polis, jandarma ve sivil savunma ekiplerinin 4 günden beri sürdürdüğü arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.
Talas ilçesinde yaklaşık 500 polis, jandarma ve sivil savunma ekibinin sürdürdüğü arama çalışmalarına Kayseri'den belediye otobüsleriyle Talas ilçesine getirilen 200 polis memura daha destek verdi.


Arama yapılacak bölge ile ilgili bilgilendirilen polis memurları, Alidağı, Zincidere ve Reşadiye bölgelerinde açık arazide, mağaralarda ve kaya kovuklarında kayıp çocukları aradı.
Yapılan arama çalışmalarından herhangi bir sonuç alınamadı.
KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ
Öte yandan, polis kaybolan çocukların oturduğu Talas ilçesi Yenidoğan mahallesindeki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere el koydu.
Kamera görüntülerinin titizlikle incelendiği, bazı kişilerce ihbar edilen siyah renkli şüpheli minibüsle ilgili bir ip ucuna rastlanmadığı bildirildi.
AİLELER PERİŞAN
Kaybolan çocuklardan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin'in annesi Leyla Tekin, “Bilen, gören varsa lütfen Allah rızası için bildirsinler. Bizim ciğerimiz yanıyor. Kendileri de ana babadır sonuçta. Benim çocuklarım da okula gidecekti ama herkes giderken benim çocuklarım ortada yok” derken; Türkan Ay’ın annesi Özlem Ay ise “Şeker toplarken içeri çeken varsa bizi görüyorlarsa bıraksınlar çocuğumuzu ne olur” diye seslendi.
Aileler, üç çocuğun sadece kayboldukları Yenidoğan Mahallesi’ni değil, tüm Talas İlçesi’ni çok iyi bildiklerini söylüyor.

Ortada kaybolmaktan çok bir kaçırılma durumunun bulunduğunu belirten aileler, çocukların şeker almak için kapısını çaldıkları bir evde alıkonmuş olabileceğini de düşünüyor.
VALİ BİLİCİ: EV EV ARIYORUZ
Kayseri Valisi Bilici, kayıp çocukların aranmasıyla ilgili olarak, ''Aramalar 5 gün de sürer, 15 gün de. Hatta hiç haber alınamaz, bulunamayabilirler de. Bunu, devletin yapması gerekeni yapmıyormuş gibi ifade etmenin hiçbir anlamı ve mantığı yok'' dedi.
Kaybolan çocukların bulunabilmesi için polis, jandarma, sivil savunma ve diğer arama-kurtarma ekiplerinin seferber olduğunu bildiren Vali Bilici, şöyle devam etti: ''Tek tek evler aranıyor. Yapılması gereken her şey yapılıyor. Devletin bütün imkanları seferber edildi. '5 gündür bu çocuklar niye bulunamadı' ve 'Devlet organları çalışmıyor, gerekeni yapmıyor' demek doğru değil ve bu söylemlerin bir anlamı da yok.''

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aranıyor, cocuklar, kapi, kapı, kayip, kayıp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kolsuz Kapı (‘’O kapı size içerden açılmamışsa giremezsiniz….’’) Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 28 Ocak 2012 09:02
Çelik Kapı'da Yeni Boyut: Kişiye Özel Kapı Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 06 Ekim 2011 19:30
Kapı kapı dolaşıp kan bulma dönemi bitiyor. Lee Sağlık Köşesi 0 26 Ekim 2007 14:07