IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2009, 17:57   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ruh ikizi değil uygun adım ilişkiler




Dışarıdan baktığınızda 'son derece uyumlu' diye nitelendirilebilecek çiftler sizi yanıltmasın. Bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyor. İşin uzmanına göre de bu durum, ileriki yıllarda büyük ruhsal sorunlar çıkarıyor.

Kadınlar içinde bulundukları ilişkiyi sürdürebilmek için sadece kendilerinden değil, alışkanlıklarından, ilgi alanlarından, inançlarından bile vazgeçebiliyor. Mesela Tuğçe Kazaz... Yorgo Seitaridis için yaşadığı ülkeyi değiştirmekle kalmamış, dinini de değiştirmişti. Tabii ki ilişkilerde 'uygun adım' davranan erkekler de var ama sayıları kadınlarla boy ölçüşemeyecek kadar az...

KAYBETMEYEYİM!
Bu çiftler uyumlu görünseler de onlar bu görüntüyü ruh ikizi değil, 'uygun adım hayat' anlayışlarına borçlu! Psikolog Ferahim Yeşilyurt 'uygun adım' ilişkileri şöyle anlatıyor: "Hiç tartışma olmaması önemli bir sorunun habercisidir. İlişkide bağımlı olan taraf, eşini kaybetmekten öylesine korkar ki onu kaybetmemek için her şeyi yapmaya çalışır. Kendi istek ve ihtiyaçlarını önemsemeden karşı tarafın isteklerine odaklanır. Bu durumun sürekliliği kişinin ruhsal sorunlar yaşamasına neden olabilir. (Yeni Aktüel)

HARUN TAN
Modellikten kitap yazmaya, televizyon programından pilates öğretmenliğine kadar on parmağında on marifet olan Ebru Şallı'nın eşi Harun Tan bildiğimiz en 'uyumlu' koca. Harun Tan, Ebru Şallı'nın hızına yetişmek için pilates öğreniyor ve spor yapıyor.

DAVID BECKHAM
Spice Girls'ün eski üyesi Victoria söz yazarı ve moda tasarımcısı. Aynı zamanda Cavalli için mankenlik yapıyor; Thavasa için çanta ve mücevher tasarlıyor. David'e gelince, futbol kariyerinin sonuna yaklaşan ünlü santrafor gitgide karısına benziyor. Kaşlarını bile aynı kuaförde aldırtıyorlar.

BRAD PITT
Brad Pitt, Jennifer Aniston ile evliyken magazin basınının gündemindeydi. Pitt'in Aniston ile evliliği sırasında verdiği pozlar partiler, şovlar gibi eğlence organizasyonlarını yansıtıyordu. Angelina Jolie'yle birlikte olmaya başlayınca birdenbire aktivist oldu. Son yıllarda Pitt yardım kuruluşları gecelerinde poz veriyor...

SELİN TOKTAY
Bir zamanlar Athena'nın solisti Gökhan'la flört eden Selin Toktay eğlence hayatının da içindeydi. Dövmelerinden katıldığı çılgın partilere kadar yaptığı her şey haberdi. İşadamı Ali Rıza Özderici ile evlendi. Dövmelerini sildirdi, umreye gitti, namaz kılmaya başladı, hatta türban bile taktı...

SİBEL TÜZÜN
Sibel Tüzün daracık deri pantolonu ve vücudunu giysi gibi saran dövmeleri yaptırdığında rock'çı Levent Candaş ile evliydi. Boşanmayla beraber sert imajından da ayrıldı. Bugünlerde pek mülayim, fırfırlı elbise ile görülmüşlüğü bile var. Değişimin sebebi şimdiki eşi Engin Güven olsa gerek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
adim, adım, değil, degil, ikizi, iliskiler, ilişkiler, ruh


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elazığ ''Uygun'' adım! Cemalizim 1. Lig ve Diğer Ligler 0 01 Nisan 2012 21:10
Benim Adım ATA Değil Kalemzede Atatürk Köşesi 0 15 Eylül 2011 18:42