IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ekim 2009, 22:50   #1
Çevrimdışı
FLu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Altın Portakal müzik festivali gibi




Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde film müziği de yapmış olan Aylin Aslım, Baba Zula, Erkan Oğur, Fuat Saka, Göksel, Gülay, Koçani, Moğollar, Tolga Çandar, Yeni Türkü, Mazlum Çimen ve Kardeş Türküler sahne alacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ANTALYA - Antalya Büyükşehir belediyesi ile Antalya Kültür ve Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 10-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 46. Uluslararası Antalya Altınportakal Film Festivali'nde Antalyalılar sinemanın yanı sıra müziğe de doyacak. Festival konserleri kapsamında genellikle film müziği de yapmış 12 sanatçı ve grup, açık hava konserleri verecek. Aylin Aslım, Baba Zula, Erkan Oğur, Fuat Saka, Göksel, Gülay, Koçani, Moğollar, Tolga Çandar, Yeni Türkü, Mazlum Çimen ve Kardeş Türküler sahne alacak.
Sanatçılar, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu, Konyaaltı Kent Meydanı, Yeniköy, Yeşilbayır, Büyükşehir Belediyesi önü, Yat Limanı, Gençlik Parkı, Akev Koleji, Cumartesi Pazarı Antkoop siteleri, Aksu ANFAŞ, Kepez Stadyumu, Atatürk Parkı, AKM Fuar Alanı ve Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda Antalyalıların karşısına çıkacak.



Sergiler
Bu arada, festival kapsamında 7 ayrı sergi izleyicilerle buluşacak. Alican Sekmeç'in ''Bir Şenliktir Yeşilçam'' fotoğraf sergisi ile Ayhan Öçgüç'ün ''60'ların Kamera Arkası'' fotoğraf sergisi AKM Fuayesi, Banu Zeytinoğlu'nun ''4 Aktör Ressam Rolünde'' resim sergisi Suna İnan Kıraç Müzesi Sergi Salonu, Vadullan Taş'ın ''40 Yılın Anısına 40 Kadir İnanır Filmi'' afiş sergisi Özdilek Alışveriş Merkezi, Filmsan-Bülent Umut'un ''Benim Yüzüm Sinema'' sergisi Muratpaşa Belediyesi Sergi Salonu, Kamil Masaracı'nın ''10 Dakika Ara'' Karikatür Sergisi Akdeniz Üniversitesi Olbia Kültür Merkezi, Ali İhsan Görmez'in ''Eski Antalya Fotoğrafları'' sergisi de Cumhuriyet Meydanı Sergi Panoları'nda açılacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altin, altın, festivali, gibi, muzik, müzik, portakal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
48. Antalya Altın Portakal Film Festivali Panelleri Sevda Sinema Dünyası 0 21 Eylül 2011 08:10
Altın Portakal Film Festivali,ÜCRETSİZ!.. Sametold Genel Paylaşım 0 06 Ekim 2010 03:29