IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ekim 2009, 20:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karısının göğüslerini büyütmek için 362 bin dolar çaldı, 4.5 yıl ceza aldı




İngiltere’de bir finans danışmanı, müşterilerinin 362 bin dolarını çalmaktan suçlu bulunarak, 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


İngiltere’nin tanınmış finans danışmanlarından William Gale, müşterilerinin hesaplarındaki 226 bin sterlini (362 bin 650 dolar) kurduğu bir paravan şirkete aktarmaktan suçlu bulundu. 45 yaşındaki Gale’in çaldığı parayı ise zor durumdaki evliliğini kurtarmak için harcadığı belirtildi. Gale, fiyatı 6 bin doları bulan pahalı mücevherler hediye ettiği eşinin göğüslerini de 10 bin 700 dolarlık bir estetik ameliyatla büyüttü.
En iyi 5 danışmandan biri
Yıllarca İngiliz Lloyds TSB’nin en iyi 5 finansal danışmanından biri olarak görev yapan Gale, daha sonra bankadan ayrılarak, kendi danışmanlık şirketini kurdu. Gale, bağımsız danışman olduktan sonra Lloyds TSB’deki müşterilerini kendi şirketinin müşterileri olmaya ikna etti. Gale, kendisine güvenen 70-80 yaşlarındaki üç müşterisinin banka hesaplarından Ocak 2006-Kasım 2008 tarihleri arasında çektiği toplam 226 bin sterlini kurduğu bir paravan şirkete aktardı. Hakkındaki hırsızlık ve yolsuzluk suçlamalarını kabul ederek itirafta bulunan Gale, mahkeme tarafından 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Gale, müşterilerine ait olan ve kendi şirketini aktardığı paranın 126 bin sterlinini nakit olarak kullandı. Gale, bu parayla Porsche marka bir spor otomobil sahibi olurken, lüks tatillere çıkıp pahalı giysiler ve West Ham futbol takımının maçları için sezonluk biletler satın aldı. Lincoln Crown Mahkemesi’ndeki duruşmada konuşan savcı Jonathon Dee ise Gale’in kendisine güvenen yaşlı insanlara ihanet ettiğini söyledi.
Evliliği için iddiaya girdi
Gale’in çaldığı parayı sadece kendisi için harcamadığını belirten savcı Dee, “Gale, bu paranın önemli bir bölümünü de girdiği bir iddia üzerine zor durumdaki evliliğini kurtarmak için harcadı. Eşini hediye yağmuruna tutan Gale, ona 3 bin 500 sterlinlik (5 bin 770 dolar) elmas küpeler almakla kalmadı, eşinin göğüs büyütme ameliyatı için de 6 bin 500 sterlin (10 bin 717 dolar) harcadı” diye konuştu.
Çalmasaydım hayır kurumlarına bağışlanırdı
İNGİLTERE’deki duruşma sırasında, finans danışmanı William Gale’in polis merkezinde verdiği ifade de okundu. Suçlamaları kabul ederek, itirafta bulunan Gale’in polise yaptığı hırsızlıkla ilgili olarak şunları söylediği kaydedildi: “Eğer, üç yaşlı müşterimin parasını alıp harcamasaydım, onlar hiç harcamayacaktı. O kadar yaşlılar ki; bu para ancak hayır kurumlarına bağışlanacaktı.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
362, 45, aldi, aldı, bin, buyutmek, büyütmek, caldi, çaldı, ceza, dolar, goguslerini, göğüslerini, karisinin, karısının, yil, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göğüs büyütmek için bitkisel yağlar Lcia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 18 Aralık 2014 16:12
Yeni reklam filmi için 2 milyon dolar ücret aldı Seth Haber Arşivi 0 15 Kasım 2014 12:35
Korsanlar, 1.6 milyon dolar fidye aldı Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ekim 2008 18:42