IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2009, 15:36   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cezaevinde Münevver tesadüfü!




Münevver Karabulut'un eski sevgilisi A.A ile katil zanlısı Cem Garipoğlu aynı cezaevine düştü. A.A'nın, Garipoğlu'ndan intikam alacağı duyumu üzerine cezaevinde alarm var

Etiler cinayetinde öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu ile kızın eski sevgilisi olduğu iddia edilen A.A. , aynı cezaevinde buluştu. Sakarya Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1.sınıf öğrencisi Ahmet Gökalp, 27 Nisan 2009 günü Beşiktaş'ta bıçaklanarak öldürüldü.Yani Etiler cinayetinden 2 ay sonra işlenen bu cinayetle ilgili iki arkadaş A.A. ile M.B. Maltepe Çocuk Cezaevi'ne gönderildi. 'Bakışma' yüzünden çıktığı iddia edilen cinayetle ilgili Çocuk Mahkemesi'nde açılan davada şimdiye kadar iki duruşma görüldü.

CEM'İ ARAMIŞLAR

Cem Garipoğlu'nun da tutuklanarak Maltepe Çocuk Cezaevi'ne gönderilmesiyle ilginç gelişme yaşandı. M.B.'nin babası Fikri B., oğluyla birlikte yargılanan A.A.'nın Münevver Karabulut'un eski erkek arkadaşı olduğunu ve bu nedenle Cem Garipoğlu'na husumet duyduğunu iddia etti. M.B. ile A.A.'nın, Münevver'in öldürülmesinin ardından mahalle arkadaşlarıyla toplanarak sokak sokak Cem Garipoğlu'nu aradığını iddia eden Fikri B., şunları anlattı: "Oğlum bana 'Biz Cem'i yakalayıp adalete teslim edeceğiz' dedi. 'Karışmayın' diye nasihatta bulundum. Oğlum bana, arkadaşı A.A.'nın ilkokuldan arkadaşı olan Münevver Karabulut'a ilgi duyduğunu ve Cem'i de tanıdığını anlattı. A.A., Münevver'in eski erkek arkadaşıymış. Genç kız terk edince tedavi bile görmüş. Genç kıza platonik aşıkmış. Cem'in kızı bu şekilde öldürmesine çok kızdığını söylemiş. Çocuk aklı işte. Cem'in nerede kaldığını, hangi bara, hangi kafeye gittiğini bildiklerini anlatmıştı. Güya Cem'i bulup polise teslim edeceklermiş. Bir hafta Cem'i aramışlar." Cezaevinde ziyaret ettiği oğlu M.B'nin kendisine, A.A.'nın Cem Garipoğlu'ndan intikam alacağından bahsettiğini anlatan Fikri B. şöyle devam etti: "Bunları ben mahkemede anlattım. Tedbir alınmasını istedim. Bana 'özel yerde tutulduğunu' söylediler. Ne kadar özel yerde tutarlar bilemiyorum. Ben sadece A.A. ile Cem'in karşılaşmamasını ve aynı cezaevine konulmamasını istedim. A.A. sürekli ağlıyormuş. Psikolojisinin Münevver'den dolayı bozulduğunu biliyorum. A.A. ile Cem karşılaşırsa ya da aynı koğuşa düşerlerse çok kötü şeyler olabilir. A.A.'nın Cem'i yaşatmayacağını ve Münevver'e deliler gibi aşık olduğunu duydum."

CEZAEVİNDE 'İNTİKAM' DEMİŞ
Münevver'e aşık olan A.A'nın cinayetin ardından sokak sokak aradığı Cem Garipoğlu ile yolunun cezaevinde kesişmesi güvenlik önlemlerini daha da artırdı. Cem, 'intikam alacağını' söyleyen A.A'nın uzağındaki bir koğuşa alındı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cezaevinde, munevver, münevver, tesadufu, tesadüfü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cezaevinde intihar! MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Aralık 2013 11:02
Cezaevinde yangın 13 ölü Cemalizim Haber Arşivi 1 17 Haziran 2012 14:00