IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2009, 11:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nurgül Yeşilçay'ı dolandırdılar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


12 bin 500 lira dolandırıldığını öne süren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, şikayetçi oldu: "Paramı 1 yerine 10 kez çektiler"

Yeşilçay, "Who is Who" (Kim Kimdir) adlı ansiklopedide 1.236 TL karşılığında biyografisini yayınlayacaklarını söyleyen Who is Who Tanıtım Hizmetleri Şirketi'nin Türkiye'deki yetkili müdürü T.İ. ile H.B'nin, kendisini yaklaşık 12 bin 500 TL dolandırdığını ileri sürdü. Ünlü oyuncu, "Kendilerine kredi kartımın numarasını ve arka kısmında bulunan onay numarasını verdim. Mail order yöntemiyle 1 yerine aynı parayı 10 kez çekmişler" dedi. Hürriyet gazetesinin haberine göre; olay şöyle gerçekleşti...

Şirketin Türkiye'deki yöneticileri olduklarını iddia eden T.İ. ile H.B. yerli ve yabancı kişilerin biyografilerini bir ansiklopedide yayınladıklarını Nurgül Yeşilçay'a iletti. Bu teklife sıcak bakan Yeşilçay, bir defaya mahsus ödemesi gereken 1.236 TL için T.İ. ve H.B'ye kredi kartı bilgilerini vererek, mail order yöntemiyle paranın çekilmesine izin verdi.

Ancak şüpheliler 2 Kasım 2008 ile 15 Haziran 2009 arasında belli aralıklar ile tam 10 kez 1.236'şar TL çekti. Dolandırıldığını anlayan Nurgül Yeşilçay, şüphelilerden parayı iade etmelerini istedi. Şüpheliler de fazla para çektiklerini kabul ederek, geri ödeme yapacaklarını söyledi. Ancak iki
şüpheli, önce şirket merkezinin İsviçre'de olması nedeniyle paranın oradan geleceğini, ardından da Almanya'dan para beklediklerini ileri sürerek ödemeyi sürekli erteledi.

VERDİKLERİ ÇEK BANKADAN DÖNDÜ

Yeşilçay, kendisini bu şekilde iki ay oyalayan şüphelilerin Şişli'deki dükkanlarını da kapatarak Sarıyer'e kaçtıkları iddia etti ve şüpheliler hakkında icra takibi başlattı. Ayrıca nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılmasını talep eden oyuncu, savcılık ifadesinde şunları söyledi:
"Banka, yaptığım bütün işlemleri cep telefonuma mesaj olarak iletmekteydi. Mesajları ayrıntılı olarak okumayıp siliyordum. Sonradan 1.236 TL'lik çekimler üst üste gelmeye başlayınca dikkatimi çekti. Araştırdığımda paranın bir defa çekilmesine onay vermeme rağmen 10 kez çekildiğini tespit ettim. Gerek ben gerekse eşim Cem Özer şüpheliler T.İ. ve H.B. ile görüştük. Paranın çekildiğini kabul ettiler. Ancak şirketin merkezinin yurtdışında bulunması nedeniyle paranın gelmesinin zaman alacağını söylediler. Daha sonra benden tahsil edilen para karşılığı 13 bin TL'lik çek verdiler. Ancak çek, imzanın şirket yetkililerine ait olmadığı ve hesapta para bulunmadığı gerekçesiyle banka tarafından tarafımıza iade edildi. Şu an da ansiklopedide biyografiminin yayınlanıp yayınlanmadığından da emin değilim."

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dolandirdilar, dolandırdılar, nurgul, nurgül, yesilcayi, yeşilçayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nurgül Yeşilçay Resimleri, Nurgül Yeşilçay Fotoğrafları Violent Yerli Ünlü Resimleri 0 21 Şubat 2014 20:15
Nurgül Yeşilçay Biyografisi Violent Oyuncular / Yönetmenler 0 12 Aralık 2013 18:56
Nurgül yeşilçay'in bebek sevinci! Zen Haber Arşivi 0 18 Mayıs 2013 13:03
Nurgül Yeşilçay'ın sır kampı Juventus Haber Arşivi 0 19 Haziran 2009 10:25