IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2009, 15:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uğur Dündar'ın istediği gençlik bu mu ?





Öğlen arasına öğretmenleri eşliğinde Cuma namazına giden özel bir okulun öğrencilerini ana haber bülteninde fişleyen Uğur Dündar ilkeli haberciliğine bir yenisini daha eklerken aynı gün Haber7’nin gündeme getirdiği “liselilerin sınıfta bira alemi” haberini ise görmezden geldi.

Cuma günü Star TV’nin ana haberi bülteninde yayınlanan “özel” haberde, öğrencilerin namaz kılmasını suçmuş gibi gösteren Uğur Dündar, okul yönetimi ile öğrencileri hedef gösterirken, haberi sunuş şekliyle de tepki çekti.

Yaklaşık dört dakika boyunca çocukların Cuma namazı kıldıkları görüntüleri ekrana getiren Dündar, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü'nün “Ders saatleri dışında namaza gidilmesinde bir yasak olmadığı” açıklamasına rağmen, bu olayı bir suçmuş gibi gösterdi.
ÖĞRENCİLERİ FİŞLEYİP, ÖĞRETMENLERİ HEDEF GÖSTERDİ
Dündar “Yaklaşık 50 çocuk Cuma namazı kılıyor! Hepsinin üzerinde okul üniforması var” şeklinde anonsladığı haberde, kameraların çekim yapmasına tepki gösteren öğretmenleri ise, “Namaz sonrasında görüntülenmekten rahatsız olan öğretmenlerin tavrı ise hayli sertti.” sözleriyle hedef gösterdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dündar haberde şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 50 çocuk Cuma namazı kılıyor, hepsinin üzerinde okul üniforması var. Öğretmenleriyle beraber saf tutan öğrenciler, İstanbul’da özel bir ilköğretim okulunun öğrencileri. Namaz sonrasında görüntülenmekten rahatsız olan öğretmenlerin tavrı ise hayli sertti. İşte o görüntüler. Görüntüler Anadolu Yakası’ndan özel bir ilköğretim okuluna ait. Yaklaşık 50 öğrenci ile 7 öğretmen, okulun hemen yanındaki camiye gidiyor. Kimileri camiden içeri giriyor, kimileri avluda bekliyor. Ve halılar yere seriliyor, takkeler takılıyor ve ezanın okunmasıyla öğrenciler namaza duruyor. Yaklaşık 30 öğrenci ve 3 öğretmen, avluda saf tutuyor. Diğerleri içeride namaz kılmayı tercih ediyor. Namazdan sonra öğrenciler toplu halde okula dönüyor. Görüntülendiklerini gören bazı öğrenciler, okula doğru koşarken öğretmenleri ise sert tepki gösteriyor.”

DERSTE ALEM YAPAN LİSELİLER

Namaz kılan öğrencileri suç işlemilşlercesine ana habere taşıyan Uğur Dündar, aynı gün haber7'nin yayınladığı İstanbul'daki bir lisede, öğrencilerin öğretmenin de sınıfta olduğu sırada, bira içip kadeh tokuşturduğu görüntüleri ise görmezden geldi. Haber 7 okurunun büyük tepki gösterdiği bu görüntülerde, Ferdi Tayfur’un şarkısı eşliğinde sınıfın en arka tarafında bira içen liseli öğrenciler, sınıfta öğretmen olmasına aldırmıyorlar. Ellerindeki bira kutuları ile kadeh kaldırıp, tokuşturan liseliler cep telefonu kamerası ile kendilerini çeken arkadaşlarına poz vermeyi de ihmal etmiyorlar. Video paylaşım sitelerine yüklenen skandal görüntülerde, ders kitaplarının da üstünde olduğu "okul sıralarını, içki masasına" çeviren liseli öğrenciler, öğretmenlerine belli etmemek için içtikleri biraları yudumladıktan sonra, önlem olarak okula çantasına koyuyorlar. Biranın kokusunun hissedilmemesi içinse havaya ve ağızlarına sprey sıkıyorlar.

(Haber 7)

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, dundarin, dündarın, genclik, istediği, istedigi, mu, udur, ugur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık