IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2009, 16:29   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dağdan dönüşler sürecek




Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, demokratik açılımla ilgili açıklamalarda bulundur.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, NTV Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Bülent Arınç, şöyle konuştu: "Sürecin askıya alındığı veya sil baştan yapılacağı konusundaki düşünceye katılmıyorum. Sayın Başbakan'ın bu sözlerinin bir tepkiden geliştiğini düşünüyorum. Bu süreç devam etmeye mecbur ve devam edecek. Sonucu riski ne olursa olsun bunu Türkiye için yaptığımız bu konuda ısrarlıyız. 30-35 kişilik bir grubun Habur'dan giriş yapıldığı sırada karışlaşılan birtakım davranışlar ve bir örgüt propagandasına, Öcalan propagandasına dönüşen bir karşılama yapılaması hepimizi üzmüştür. Bu devam ederse işin sonu ne olur bunları düşünmemiz gerekiyor. Sayın Başbakan da bizde yapılanlardan rahatsız olduğumuzu yaptığımız konuşmalarda ifade ettik. Bu olmamalıydı. Gelişler çok iyi, arkasının gelmesini ümit ediyoruz. Psikolojik ve toplumsal olarak bir karşılığı var ama bu bir propagandaya dönüşmemeliydi. Acılı insanların ülkesinde böyle bir kahraman karşılaması hiçbir zaman olmamalıydı. Bu tür olayların tekrarlanmaması lazım. Bu konuda halkımıza da siyasi partilere de gelenlere de onları gönderenlere de büyük bir sorumluluk düşüyor. PKK'lıların gelişinin kasım ayında da devam edeceğini biliyorum."

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Ekim 2009, 01:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dağdan dönüşler sürecek




''Acılı insanların ülkesinde böyle bir kahraman karşılaması hiçbir zaman olmamalıydı. Bu tür olayların tekrarlanmaması lazım.''
- Bu nasil bir cümle uykummu geldi ben anlama kabiliyetimimi kaybettim yoksa bu insanlar bizi bi takim kisilere acinicak kisiler olarakmi gösteriyor? Ne demek acili insanlarin ülkesi? serefimizle sanimizla canimizla kanimizla aslan gibi babayigitlerden olusan sehitlerimizle hic birimiz acinicak kisiler deiliz. Aksine Gururluyuz!.
-Kahraman karsilamasi sözüne zaten yorum yapmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) ne zamandir yaralanip dagdan iniltiyle yuvarlanan ayilara kahraman deniyor?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))))

 

Alt 30 Ekim 2009, 02:07   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dağdan dönüşler sürecek




Elestirim biraz belki agir gelebilir ama tutamiyorum kendimi...

Bizim ulkemizde sanirim soyle bir dusunce var: .. oldu bitti, uzulduk.. vs vs..

biz neden tedbir almiyoruz her konuda ?

ornek : trafikde savas kadar can veriliyor.. uzulduk. vah vah .. agla sizla boho.. ama bakiyorsun ki ertesi gun.. yine ayni hatalar, yine ayni, gereksiz yere olumler, yine ayni, vurdum duymazsizlik.

ornek: sokakta yuruken insanlarin dustugu o acik yerler diyim.. bir cocuk gitti.. uzulduk agladik..ders almadik ?? baska bir yerde baska bir cocuk. dusunulmuyormu tedbir alalim birdaha olmasin.

en basit ornekler bunlar. anlatmak istedigim sey, neden herseyi olacagnia birakiyoruz. ? neden biz ellimizden geleni yapalimda olursa yine Allahtan gelmis deriz? Allah askina, bu tur karsilamalar olacagini tahmin edilemedi mi ? bir cocuga soylesen, der: ya karsilamada propaganda yada sov olursa diye dusunebilir. biz neden dusunemiyoruz:? yada acaba aldirmiyormuyuz.. oluncada, uzulduk, birdaha olmaz vs vs.
Baska ulke olsa, malesef malesef.. once tedbir alir. gelenler elleri kanli insanlar.. dusunuyorum burada olsa.. peh. dusundukcede sinir oluyorum. birak boyle sovlari.. alinan tedbirler aylar onca yapilir.. bu tur goruntu cikartan insanlar agir ceza alir.. bu ulke boyle dusundukce, bu tur olaylara daha cok gorecegiz dusunuyorum.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
dağdan, dagdan, donusler, dönüşler, surecek, sürecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balayı Üç Gün Sürecek Rüzgar Haber Arşivi 0 26 Ocak 2012 22:19
Van'da Kar Yağışı Sürecek aLya Haber Arşivi 0 15 Kasım 2011 09:07