IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2009, 12:44   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'ya ağır darbe




PKK'ya ağır darbe


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
T

SK'nın yanı sıra İran ve Suriye'nin gerçekleştirdiği operasyonlarda PKK ağır kayıplar verdi.



Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yanı sıraİran ve Suriye'nin terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda ağır kayıplar verirken, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olanların sayısındada büyük artış kaydedildiği bildirildi.Türk Silahlı Kuvvetleri ve İran Ordusu tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik karadan ve havadan gerçekleştirilen operasyonlarda örgütün ağır kayıplar verdiği belirlendi.

Terör örgütünün telsiz görüşmelerine yansıyan operasyonlarda "Mahir"kod adlı Haşim Kaya, "Hamza" kod adlı Hacı Yüce (41), "Akif" kod adlı CelalAvcı (32), "Gabar" kod adlı Nuhat Akkoyun (29), "Sariye" kod adlı GülistanEbubekir (29), "Erdal" kod adlı Sefih Kadiri (28), "Botan" kod adlı İzzettinAktaş (27), "Necmi" kod adlı Muhammed Osman (26), "Bager" kod adlı ErdalYıldızöz (23), "Çiya" kod adlı Ziyaddin Çayır (22), "Erdal" kod adlı ZiyaddinGünay (22), "Şervan" kod adlı Şerefat Arşimet (19) isimli 12 teröristin öldüğütespit edildi.

Ölü ele geçirilen "Mahir" kod adlı Haşim Kaya'nın terörörgütünün sözde Erzurum sorumlusu olduğu bildirildi. Öte yandan, Irak'ın kuzeyindeki örgüt kamplarında faaliyet gösteren 1'ikadın, 4 örgüt mensubu daha örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.Terör örgütünden kaçmayı başaran "Hamza" kod adlı K.N. (29), "Mithat"kod adlı A.Z. (27), "Halit" kod adlı R.K. ve "Medya" kod adlı Z.D. (21) adlıörgüt mensuplarının Silopi Cumhuriyet Savcılığı'nda alınan ilk ifadelerininardından Diyarbakır'daki özel yetkili mahkemeye sevk edildiği kaydedildi.Mahkemeye çıkarılacak terör örgütü mensuplarının, kendiliğinden kaçarakadalete sığındıkları için Türk Ceza Kanunu'nun 221. maddesiyle düzenlenen "Etkinpişmanlık"tan yararlandırılarak, serbest kalabilecekleri belirtildi.Güvenlik güçlerinden alınan bilgiye göre, Ocak 2009'dan bu güne kadar 300civarında örgüt üyesinin kendiliğinden teslim olduğu, bunların büyük bölümününTCK'nın "Etkin pişmanlık" hükümlerinden yararlandırılarak aynı gün veya birhafta içinde serbest kaldığı bildirildi.Terör örgütünden kaçmayı başaran örgüt mensuplarının ilk ifadelerinde"PKK içinde otorite boşluğu yaşandığını, kadrolar arasında 'Türkiyeli-Suriyeli'çatışmasının tırmandığını, aralıksız devam eden operasyonların kadro ve finansmankrizine neden olduğunu, son dönemde kayıpların ve teslim olmaların artmasınedeniyle 'ajan-işbirlikçi' iddialarıyla birlikte infazlar da artış olduğunu buolayların intihar, kaza, yıldırım, sel baskını, kalp krizi olarak örtbasedildiğini" söyledikleri kaydedildi.Teslim olan örgüt mensupları, örgütte yaşanan karmaşanın önümüzdekigünlerde kaçarak teslim olma olaylarını arttıracağını da bildirdiler.

vatan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Kasım 2009, 17:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK'ya ağır darbe




BETER OLSUNLAR!
tsk ederim feronia

 

 

Etiketler
ağır, agir, darbe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD'den IŞİD'e çok ağır darbe Seth Haber Arşivi 0 19 Ekim 2014 11:52
PKK'ya Ağır Darbe System Haber Arşivi 0 14 Aralık 2011 19:59
İran'dan PKK'ya ağır darbe Gates Haber Arşivi 0 19 Kasım 2008 09:43