IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2009, 10:02   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vicdansizlar!




Gözlerinin önünde!

Canavarlar, biricik kızımızı gözümüzün önünde yaktılar!



Serap 17 yaşında. Üniversiteye hazırlanmak için dershaneye gidiyor, çıkışta otobüsle evine dönüyordu. Dönüş saatinde karanlık çöktüğü için başına bir şey gelmesin diye anne babası ineceği durakta bekliyordu. Birkaç hain, Serap tam durakta inecekken otobüse molotofkokteyli attı. Ailesi onu kötülüklerden koruyacaklarını sanırken, kızları gözlerinin önünde ateşe düştü

Önceki gece İstanbul’da bir belediye otobüsüne molotofkokteyli atan teröristler, gencecik bir kızın hayatını yaktı. Üniversite sınavlarına hazırlanan ve hafta sonu dershaneye giden 17 yaşındaki Serap Eser, saldırıda ağır yaralandı. Zeytinburnu’nda bulunan Kültür Dershanesi’ne giden Orhan Cemal Fersoy Lisesi öğrencisi Eser, Küçükçekmece Kanarya’da bulunan evine dönmek için 89/A numaralı otobüse bindi. Otobüs saat 19.40 sıralarında Yeni Söğütlüçeşme Yolu’ndaki, Papatya Durağı’na yanaşırken aniden ortaya çıkan 5-6 kişilik grup, otobüse molotofkokteyli attı.

Tam otobüsten iniyordu

Arka kapıdan içeri atılan bir molotofun patlamasıyla, inmek için kapıya yanaşan Serap Eser bir anda alevler arasında kaldı. Genç kıza ilk müdahale, kızını almak için durağa gelen baba Zübeyr Eser ile yoldan geçen araç sürücüleri tarafından yapıldı. Serap Eser’in vücudunu saran alevler, bir sürücünün getirdiği yangın söndürücü tarafından söndürüldü. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Kronik Yara Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alınan Serap Eser’in vücudunun yüzde 35’inde üçüncü derece yanık meydana geldiği belirtildi.

Hep duraktan alırdım

Hava karardığı için kızını dershane dönüşünde otobüs durağında karşılamaya giden baba Zübeyr Eser ise olaylara birebir şahit oldu. Otobüs durağa yanaşırken bir anda ellerinde şişelerle 5-6 kişilik bir grubun geldiğini ve ellerindekileri otobüse attıklarını anlatan baba Eser, olayın şokunu hala üzerinden atamamıştı: “Otobüste 4-5 kişi vardı. Kızım inmek için kapıya duruyordu, o yüzden ateş onu sardı. Ne olduğunu anlamadım. Hemen kızımın yanına gidip onu söndürmeye çalıştım. Birileri daha yardım etti. Kurtarmaya çalıştık. Üzerindeki giysileri yanıyordu.”

Saldırganlar PKK’lı çıktı

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis 9 kişiyi gözaltına aldı. PKK terör üyesi olduğu öğrenilen zanlıları hastaneye götüren polis, Serap Eser’le yüzleştirdi. Ancak genç kız, saldırının gerçekleştiği sırada akşam olduğu için karanlıktan kimseyi göremediğini, yüzleştirilmeye getirilen kişileri tanıyamadığını söyledi.

Başhekim: Eski haline dönmesi için sayısız ameliyat geçirecek

Serap Eser’in tedavi altına alındığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimi aynı zamanda Genel Cerrahi Uzmanı Klinik şefi olan Doç. Dr. Alper Cihan, genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yanıklar olduğunu söyledi: “Serap’ın vücudunun yüzde 35’i yanık durumda. Yüzünün tamamı yanmış. Yüzünden ameliyat geçirdi ama kesin bir şey diyemiyoruz. Yüzünde kalıcı bir iz kalmaması için çok sayıda ameliyat olması gerekiyor. Yüzünün derisinin yüzde 15’i yamalanacak. Bu sayede yüzünde kalıcı hasar olmayacak ancak yüzünde renk değişikliği oluşacak. Şu anda Serap’ın tüm vücudu sargılı. Çabalarımız Serap’ın kalıcı hasar olmadan bugünü atlatmasını sağlamak.”

2006’da da iki kız kardeşi öldürmüşlerdi

Daha önce de teröristler attıkları molotofkokteylleriyle can yaktılar. 2006’nın Nisan ayında, 24 yaşındaki Sibel Özkan ve kardeşi 18 yaşındaki Sinem Özkan da İstanbul Esenler’de PKK’lıların yaktığı otobüsün içinde kalarak yaşamını yitirmişti. 2007’de İstanbul Gazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda ise iki ayrı İETT otobüsüne saldırı düzenlendi. Yolcuları indiren maskeli saldırganların attığı molotof sonrası otobüslerde yangın çıktı. 31 Ekim 2009’da ise İstanbul’da Başbakan Erdoğan’ın güzergahı üzerindeki İETT otobüsüne molotofkokteyli atıldı. Yaklaşık 50 kişilik grup önünü kestikleri belediye otobüsünü boşalttıktan sonra molotofkokteyli atarak yaktı.




vatan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
vicdansizlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık