IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2009, 10:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu öpüşme nereden çıktı




Bu öpüşme nereden çıktı

Behlül, amcasının eşi Bihter’den sonra amcasının yakın akrabası Nihal’i de öptü



Yıllar önce aynı dizide Nihal’i canlandıran Itır Esen, “Nihal dizide öpüşücek karakterde bir kız değil, kitapta da yok. Bu öpüşme nereden çıktı” dedi



Aşk-ı Memnu’nun perşembe günü yayınlanacak yeni bölümü yine olay yaratacağı benziyor. Dizinin yeni bölümünde Nihal’in (Hazal Kaya) arzularına yenilerek Behlül’e (Kıvanç Tatlıtuğ) kondurduğu aşk öpücüğü, şimdiden tartışma konusu oldu. Çünkü ne kitapta ne de dizinin TRT için çekilen ilk versiyonunda böyle bir sahne yok. Bundan 34 yıl önce Nihal’i canlandıran oyuncu Itır Esen, öpüşme sahnesini yerinde bulmadığını belirterek “Nihal öpüşecek karakterde bir kız değil. Ne senaryoda ne de kitapta böyle bir bölüm bulunuyor.

Bu öpüşme de nereden çıktı?” dedi. Esen, dizinin TRT için çekilen ilk versiyonunu anlatarak “Biz o dönemde aşklarda kitaba bağlıydık. Nihal, kitapta Behlül ile gerçek amca çocukları. Ama günümüzde bu tür şeyler hoş karşılanmayacağı için yeni versiyonunda amca oğlu yerine yakın akraba olarak gösteriyorlar. Nihal kitapta Behlül’e tavırlı yaklaşıyor ama burada bayağı Behlül’ün peşinden koşuyor. Orijinalinde amca çocukları olduğu için öpüşmüyorlar. En romantik dakikaları kol kola girip faytonla gezmeleri, bu kadar. Onda da zaten Nihal ’Karanlık oldu, geri dönelim’ diyor ve sahne bitiyor” diye konuştu. Nihal’in daha içine kapanık bir karakter olduğunu vurgulayan Esen “Kitapta Nihal’in öpüşmesi yok. Nihal’in en büyük aşkı babası ve kardeşi. O zaten öpüşecek bir kız değil. Böyle bir karakteri yok. Bu öpüşme nereden çıktı anlayamadım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

O sahneyi anlattı!

Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal’i canlandıran 19 yaşındaki genç oyuncu Hazal Kaya’ya, öpüşme sahnesinde heyecanlanıp heyecanlanmadığını sorduk. Kaya, o sahne çekilirken yaşadıklarını “Öpüşme sahnesi çekilirken, hiç heyecanlanmadım. Her şey çok normaldi. Hiç öyle abartılacak bir şey değil. Gayet olağan bir sahneydi, çekildi ve bitti. Daha önce Genco dizisinde de bu tarz bir sahnem vardı ama Aşk-ı Memnu dizisi şu ana kadar oynadığım en önemli proje” diye anlattı.

İŞTE O SAHNE

Tatlıtuğ’un, amcasının eşi rolündeki Beren Saat ile öpüşmesi uzun süre konuşulmuştu. Tatlıtuğ, dizinin yeni bölümünde bu kez Nihal karakterini oynayan Hazal Kaya ile öpüşüyor. Kaya, bu sahneyle ilgili, “Sıradan bir sahneydi, çekildi bitti” dedi.



vatan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, cikti, çıktı, nereden, opusme, Öpüşme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık