IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2009, 16:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akrabalarına Selimiye Camii'ni gezdirirken öldü




EDİRNE’de akciğer kanseri tedavisi gördüğü belirtilen 1 çocuk annesi 46 yaşındaki Meryem Canbazoğlu, Kütahya’dan gelen akrabalarını gezdirmek için geldiği tarihi Selimiye Camiinin içinde aniden fenalaşınca, yere yığıldı ve hayatını kaybetti.

Camiyi ziyarete gelen vatandaşlar ise, hiç birşey olmamış gibi yerde yaklaşık 1 saat yatan cesedin yanından geçip şifalı olduğu düşünülen suyu içti, yakınında hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir polis memuru ise, Canbazoğlu’nun çalan cep telefonunu açıp, “Meryem hanım rahatsız, ben polis memuruyum. Selimiye camiindeyiz” diyebildi.
Eşi bir suçtan dolayı cezaevinde olan ve Kütahya’dan gelen akrabaları Necati Okıt ve ailesini gezdirmek için Gazimihal Mahallesi’ndeki evinden çıkan Meryem Canbazoğlu, tarihi Selimiye Camiine geldi ve burada yakınlarına camiyi gezdirmeye başladı. Akciğer kanseri tedavisi gördüğü öğrenilen ve elinde taşıdığı poşetin içinde ilaçları bulunan Meryem Canbazoğlu, aniden fenalaştı ve ağzından kan gelmeye başladı. Bunun üzerine cami içindekiler Meryem Canbazoğlu’na müezzin mahfilinin altından akan sudan içirmek istendi. Ancak Canbazoğlu mahfilin altında yere yığıldı. Camii içindekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekipleri Canbazoğlu’nun öldüğünü tespit etti ve polise haber verildi.
ZİYARETE DEVAM EDİLDİ
Bu sırada ise ziyarete açık olan camiyi vatandaşlar dolaşmayı sürdürdü. Kadın ve çocukların bulunduğu çok sayıda kişi ise cesedin yakınında hatıra fotoğrafı çektirdi. Kimisi de hiç birşey olmamış gibi yerde yatan cesedin 1 metre arkasında bulunan ve şifalı olduğu düşünülen şebeke suyunu içmeyi sürdürdü. Bu sırada ise Meryem Canbazoğlu’nun poşet içinde çalan cep telefonunu bir polis memuru açtı ve “Meryem hanım rahatsız, ben polis memuruyum. Selimiye camiindeyiz” diyebildi. Bu sırada ölüm haberini alarak camiye gelen Canbazoğlu’nun yakınları sinir krizleri geçirdi.
Öğle ezanı okunuca da cemaat namazını kıldı ve polis ekipleri ise yaptığı incelemenin ardından gelen doktorun normal ölüm raporu vermesinden sonra ceset Edirne Belediyesi Cenaze aracı ile Edirne Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Camiyi gezdiği sırada Meryem Canbazoğlu’nun aniden fenalaştığını belirten akrabası Necati Okıt, “Biz Edirne’ye ziyarete gelmiştik. Meryem abla da bizi gezdirmek için camiye getirdi. Akciğer hastalığı tedavisi görüyordu. Birden yere yığıldı ve ağzından kan gelmeye başladı. Sağlık ekipleri geldi ancak kurtaramadı” dedi.
Selimiye camii Başmüezzini Erdal Albayrak ise, “7 yıldır bu camide görev yapıyorum. İlk defa böyle bir şeye tanık oldum. Üzüntüm çok büyük” dedi.


hurriyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akrabalarina, akrabalarına, camiini, gezdirirken, oldu, selimiye, öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Selimiye camii Amelia Dini Resimler 0 17 Mart 2014 11:02
SELIMIYE CAMII'nin tarihçesi Ecrin Tarih 0 30 Nisan 2011 13:33