IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2009, 13:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
27 ilde kaçak yakıt operasyonu başladı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ankara Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, akaryakıt kaçakçılarına yönelik 22 Ekim 2009'da ''By Pass'' adını verdikleri operasyonla çok sayıda akaryakıt kaçakçısını gözaltına almıştı. Operasyonun 2. ayağı olan ''By Pass-2'' başlatıldı.

Ankara Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, akaryakıt kaçakçılarına yönelik ''By Pass-2'' operasyonu başlattı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, akaryakıt kaçakçılarına yönelik 22 Ekim 2009'da ''By Pass'' adını verdikleri operasyonla çok sayıda akaryakıt kaçakçısını gözaltına alan Ankara Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, soruşturmayı derinleştirerek operasyonun ikincisi için bugün sabah erken saatlerde harekete geçti. İlk operasyonun ardından teknik ve fiziki takibe devam eden ekipler, birkaç gün öncesinden operasyonun yapılacağı illere giderek hazırlıklarını tamamladı.
Adresleri önceden tespit edilen akaryakıt istasyonları ile bazı evlere eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri, bir taraftan şüphelileri gözaltına alırken diğer taraftan da aramalara başladı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gerçekleştirilen ve ''By Pass-2'' adı verilen operasyon kapsamında aralarında ilk operasyon sonrasında firari olarak aranan 30 kişinin de bulunduğu 100 civarında şüphelinin gözaltına alınmasının hedeflendiği öğrenildi.
Operasyonun, Ankara'nın Gölbaşı, Yenimahalle ve Polatlı ilçeleri başta olmak üzere Adana, Konya, Balıkesir, Van, Kocaeli, Samsun, Yalova, Osmaniye, Niğde ve Mersin'in de aralarında bulunduğu 27 ilde gerçekleştirildiği kaydedildi.
Operasyonda gözaltına alınan kişilerin, Ankara Jandarma Alay Komutanlığına getirileceği ve sorgularının burada yapılacağı öğrenildi.
Operasyona, jandarma ekipleri ile EPDK ve vergi denetçilerinin de katıldığını belirten jandarma yetkilileri, ilk operasyonda olduğu gibi içerisinde ulusal marker bulunmayan hileli akaryakıt ile yasal akaryakıtın birlikte satılmasına imkan sağlayan uzaktan kumanda düzeneklerinin varlığını tespit ettiklerini bildirdi. Ayrıca şüphelilerin yazar kasa cihazlarına da müdahale ederek vergi kaçırdıklarının belirlendiğini kaydetti.
Yetkililer, her iki operasyon kapsamında gözaltına alınan kişilerin yaklaşık bir milyar dolarlık akaryakıt kaçakçılığı yaptıklarının da tespit edildiğini söylediler.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
27, basladi, başladı, ilde, kacak, operasyonu, yakit, yakıt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İki ilde KCK operasyonu PassioN Haber Arşivi 0 21 Ocak 2012 16:28
8 ilde kaçak sigara operasyonu ! LeyLa Haber Arşivi 8 17 Ekim 2011 18:20
Tekirdağ'da kaçak yakıt operasyonu Cemalizim Haber Arşivi 0 31 Mart 2010 21:53