IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2009, 07:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Küçük kıza zorla tecavüz ve fuhuşa teşvik




Adana'da küçük kız tecavüze uğradıktan sonra patronunun eşi tarafından fuhuşa zorlandı

Adana’da, kuaförlük yapan küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunulduğu ve para karşılığında erkeklere birlikte olmaya zorlandığı iddiasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında bir mahalli şarkıcı ve bir kadının da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
EVDEN KAÇTI TECAVÜZE UĞRADI
2006 yılında Adana’da bir iş yerinde kuaförlük yapmaya başlayan ve 15 yaşında olduğu bildirilen L.Y, aile sorunlarından dolayı 2007 yılının kış aylarında evden kaçarak iki gün bir evin odunluğuna sığındı. Daha sonra halasının Kiremithane Mahallesi’ndeki evine giderken Sarıçam Deresi yakınında iki kişinin bıçaklı tehdidi sonucu tecavüze uğrayan L.Y, durumu halası ve eniştesinden gizledi.
PARA KARŞILIĞI ERKEKLERLE BİRLİKTE OLMAYA MARUZ KALDI
Bir süre sonra birlikte kuaförde çalıştığı kız arkadaşına tecavüze uğradığını anlatan L.Y, durumu öğrenen iş yeri sahibi kadının, erkeklerle para karşılığında birlikte olması konusunda baskıya maruz kalmaya başladı.Evinde kalmaya başladığı iş yeri sahibi kadının eşi olan ve bir süre yerel bir televizyonda program yapan mahalli şarkıcı R.N’nin, para karşılığında erkeklerle birlikte olmaya zorladığı öne sürülen L.Y, şiddet görmesi üzerine babasını evine geri döndü.
Bir süre sonra yeniden evden kaçan L.Y, çalıştığı sırada tanıştığı bir kişi tarafından götürüldüğü evde, bıçak zoruyla tecavüze uğradı. L.Y, kısa bir süre sonra hamile kaldığı şüphesiyle, tecavüze uğradığı kişinin yanına giderek kürtaj yaptırmak istediğini söyledi.Kürtaj yaptırmak yerine birlikte Mersin’e kaçma teklifini kabul ettiği bu kişi tarafından da 6 ay süreyle para karşılığında erkeklerle olmaya zarlanan L.Y, 9 Kasımda tekrar babasının evine döndü.
6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kayıp başvurusunda bulunulması nedeniyle evine döndüğüne ilişkin bilgi vermek üzere ailesi tarafından önce polis merkezi, daha sonra Çocukları Koruma Şube Müdürlüğüne götürülen L.Y’nin, çelişkili ifadeleri ve uzmanların ikna etmesi üzerine birkaç kez tecavüze uğradığı, götürüldüğü otel ve bazı evlerde de para karşılığında zorla erkeklerle birlikte olduğu ortaya çıktı.
Adana Barosu tarafından soruşturmayla ilgili görevlendirilen avukat Ferit Bayram’ın talebi üzerine doktor kontrolünden geçirilen ve ailesi tarafından nüfus kaydı yaptırılmadığı için kesin yaşı da tespit edilemeyen L.Y, daha sonda çocuk mahkemesinden alınan kararla SHÇEK’e bağlı Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu’nda koruma altına alındı.
Polisin bu durum üzerine başlattığı soruşturma kapsamında, mahalli şarkıcı R.N’nin de aralarında bulunduğu biri kadın 6 kişi, "15 yaşından küçük kızın cinsel istismarı ve fuhşa teşvik" iddiasıyla gözaltına alındı.Suçlamaları kabul etmeyen zanlıların, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi.


ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fuhusa, fuhuşa, kiza, kucuk, küÇük, kıza, tecavuz, tecavüz, tesvik, teşvik, ve, zorla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Küçük kıza tecavüz edip öyldürenlere ceza yağdı SeckiN Haber Arşivi 0 12 Eylül 2013 10:31
Evden kaçan 2 küçük kıza tecavüz iddiası pyracantha Haber Arşivi 0 10 Aralık 2010 20:35
Okuldan kaçırılan 8 yaşındaki küçük kıza tecavüz ettiler Angel Haber Arşivi 0 29 Aralık 2008 12:16
Yetiştirme yurdundan kaçan küçük kıza tecavüz Angel Haber Arşivi 0 23 Eylül 2008 14:20